Dubai update

Hello. I know, mitt Dubai-bloggande har varit sämst.. Jag har inte haft tid/orkat! Vi har gjort en massa kul här!! Och jag vet inte ens vart jag ska börja med berättandet. Men ni kan gå in på Andrea's Blogg som har vart mycket bättre med uppdateringen här nere! (Om ni vill fortsätta läsa den så kommer den i övrigt fr.o.m. imorgon handla om hennes flytt till/liv i Australien!!) Sen kan ni även gå in på Michelles blogg också!!

Idag har vi hängt på stranden. Jag och Michelle tog en trevlig strandpromenad och tog en massa bilder, lekte baywatch (xD!!), och spelade in massa filmer. Fy fan vad vi är bra actresses! HAHA !.. Sen har jag även fotat fåglar och läst lite ur min tråkiga svenska bok.

Andra dagar vi har vart här har det hänt typ crazy saker! Vi har vart typ vart i olika Malls. Dubai Mall. Mall of the Emirates. Outlet Mall.. Det har vart storm här! Vilket det är typ en gång om året.. Mysigt att vi prickade in just den gången ! Haha. Men det började med sandstorm på dagen och sen på kvällen vart det åska, regn och de största blixtrarna jag sett i hela mitt liv! Det var typ som en disco lampa utomhus! Så ofta blixtrade det!! Och dom var RIKTIGT stora! Sen gick vi in i Mall of the Emirates. Och efter ett tag börjar det läcka in vatten genom tacket/lamporna, och dom börjar spärra av delar av mallet. Haha sjukt kul.. Jag orkar inte skriva om allt annat crazy men gå in på Andreas eller Michelles blogg för nu ska jag sova!!

Puss!!

Kommentarer
Postat av: Michelle

HAHA! Disco lampa var en av de bästa liknelser jag hört!

Ska vi planera och sova nu? xD

2010-02-28 @ 23:38:30
URL: http://malaikas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0