Byebyeweekendhelloplugg



Ikväll kom min älskade Michelle hem från Tanzania! Hon åkte på Julafton och kom hem idag! Snacka om lyxigt lång semester!!! Så imorgon ska jag leeeka med min Micha hela dagen minsann ! :) I've missed her!

Annars i helgen så ska jag vell ta tag i allt plugg som har kommit upp på bara den här veckan! Det är uppsatser som ska bli klara. Det är projektarbete. Det är böcker som ska läsas (TRE!). Det är bokrecensioner som ska in.. 
Ja lite allt möjligt!! Så inget latande från min sida!
Den här terminen ska jag försöka vara duktig! Om jag ska vara helt ärlig så släppte jag typ det där med att vara duktig efter halva gymnasiet. Okej nu tog jag i men det var då jag blev så satans skoltrött, och det har fortfarande inte försvunnit. Jag antar att det blir så i slutet.. När man har gått i skolan i så många år i rad! Jag orkar helt enkelt inte längre! Men I will do my best! CRED till er som ska fortsätta plugga direkt nu i höst, efter studenten! Jag tror inte jag skulle klara av det !!

Men denna sista terminen av skolan så ska jag sluta ha onödig frånvaro! Jag ska plugga mer än en dag innan till mina prov. Jag ska LÄSA mina böcker och skriva bra recensioner på alla böcker vi får. Jag ska lämna in alla uppsatser och inlämningsuppgifter i tid!! Det där sista är jag nog sämst på. Det finns ingenting jag hatar mer än uppsatser! Det är det VÄRSTA jag vet! Och efter jag gått ut skolan vill jag ALDRIG mer skriva en uppsats! USH vad jag hatar det! Prov är 508923472480483464134786999 gånger bättre!!!!!!!!!!

See ya♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0