Update!

Hello! Sorry for the absence, men jag har haft en massa annat för mig och inte suttit vid datorn mycket alls! Jag har så mycket plugg nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Och det är bara Början på terminen! Men men..jag ska sluta klaga!

I helgen vart det två utekvällar. I fredags var jag Michelle, Nishat, Sevgi och Syster min på bj! Det var mycket trevligt! Alltid kul att gå ut med Andrea! Plus att nu är vi finally Alla 18 och kan gå ut tillsammans!
Sen i lördags så firades Selma, som fyllde år på söndagen. Vi åt middag hos henne först, sen åkte vi till saluhallen, satte oss i baren och drack en massa goda drinkar (SALUHALLENS MOJITOS!♥) och satt och prata en massa! As mysigt! Sen blev det dans och party hela kvällen :) Det var dock lite för mycket folk tycker jag. Och lite jobbigt folk. Man blev typ runt puttad på dansgolvet hela tiden.. Men men .

Selma, Paulina, jag och Nishat i lördags.
Jag vet, blek och ful, och min tröja ser ut som ett tält, som kan bero på att det sitter löst och jag lutar mig frammåt. Men helt ärligt så har jag aldrig festat i ett skönare plagg!!!

Jag kom nyss hem till ett tyst hus. Ett knäpptyst hus vid klockan halv sex på eftermiddagen händer Inte så ofta hemma hos mig. Bara mamma hemma. Vilket är väldigt ovanligt vid den här tiden. Men Theo och Rasmus är ju i Dubai. Andrea är i Stockholm idag. Markus och Malin är hos sin mamma och stefan är god knows where.. Nu åkte Mamma och tränade också så jag är Ensam hemma! :D That NEVER happens. Haha. Får passa på att springa runt naken och sjunga så speglarna spricker nu då. Hahah eller nått xD.. Nej men som sagt så har jag en massa plugg som jag ska ta tag i! Ska läsa ut en bok till på fredag och jag har inte börjat. Så det är bara att sätta igång!! 

Puss! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0