One of the best, ever!

Jag vet inte ens vart jag ska börja. En av de skönaste, bästa, underbaraste semesterveckorna i mitt liv! Jag skojar inte. Jag hade veerkligen inte sånna här förväntningar på den här resan. Jag tänkte mer typ: lite sol och bad: fan vad nice. Men det har vart såå mycket mer än så. Vi har hunnit med så mycket, gjort så mycket roligt och haft riktigt kul tillsammans. Ingen av oss ville (typ någonsin) åka hem och jag kan bara säga att detta är den första av många resor dit!

Vi alla blev helt kära i stället. Vi trodde ju att vi skulle till Tavira, för det var det hon som vi hyrde lägenhet av hade sagt till oss, men vi hamnade i en ännu mindre fiskeby precis utanför Tavira som heter Cabanas. Och det är vi i efterhand glada för! Cabanas är som sagt en liten fiskeby där "alla känner alla". Inte mycket turister, inga svenskar iaf, dom som väl är där och turistar är irländare och engelsmän. Dom har ett "centrum" eller vad man ska kalla det, som är nere vid hamnen på den långa strandpromenaden, med en massa barer och små affärer. Sen kan man åka aquataxi ut till den milslånga stranden (som går enda till spanien!), som är som ett sandrev utanför staden.

Som sagt, jag vet inte hur jag ska förklara med ord och bilder hur härligt vi hade det, och berätta om allt. Vi gjorde verkligen hur mycket som helst!

Solade och badade, roadtrip till spanien och upp i bergen, åt gudomligt god seafood, dansade nätterna långa, drack en massa caipirinhas och mojitos, sjöng karaoke, träffade en massa trevliga portugiser, blev uttittade av varenda uteservering vi gick förbi (iaf jag och Linnea!), hängde och dansade på quasimodo, blev betuttade,  gick långa strandpromenader där det inte var en enda människa, fotade en massa, promenerade fram och tillbaka till hamnen mitt i natten, träffade göteborgare som vi hängde med, umgicks med familjen, hittade en pool uppe i bergen in the middle of nowhere, hängde på stängda restauranger och fick gratisdrinkar, gick på marknader och handlade fina smycken, solade topless ensamma på stranden, impuls shoppade, sjöng i badrummet tills lillebrorshorna ville döda oss, hängde på vår stora balkong/terass, spelade kort, överkonsumerade chips och choklad, pratade dialekter, blev lärd portugisiska, spanade på snygga surfare på stranden, fick glas i fötterna, efterfestade på gatorna med gitarrspelande portugiser, låg på stranden mitt i natten och kollade på stjärnorna, fick solexem, dansade på borden, svor åt jamande påfåglar till grannar..literally,  hängde vid poolen, åt på restauranger, gick runt i sönderslitna klackar, blev förföljd av gatuhundar, kollade på lägenhet, åkte in till tavira, fick en jävla massa egoboost, såg hoppande fiskar, dunkade musik och bilrace-ade, träffade roliga irländare, drack pina colada och sex on the beach, lyssnade på bra musik, var på beachparty där det var live band och pårökta portugiser, åkte båt, spelade beachtennis, planerade våra kommande resor till cabanas, och hade det riktigt jävla underbart hela tiden. Jag vet inte hur jag ens ska börja föklara allting så ni får nöja er med detta och en massa bilder så har ni iaf ett humm om hur jag har haft det :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0