Tuesday

Oj oj nu har jag vart dålig på att blogga ! Men jag skyller på det fina vädret! Idag har jag legat ute och solat hela morgonen, fotat lite och bara latat mig. Funderar på att dra ut på en springtur senare, när det blir lite svalare, eftersom det inte blev nått imorse. Och ingen cirkelfys blir det idag heller, för mamma skulle inte dit, och jag vill inte gå dit själv. Jag tror det är ett av mina träningsproblem. Jag hatar att träna själv. Om jag springer själv så är det helt plötsligt mycket jobbigare än om jag springer samma sträcka med mamma. Kanske för att det blir tråkigare, i don't know. Igår var jag och Theo ute och sprang ! Han orkade faktiskt mer än vad jag trodde! Men han har ju spelat fotboll och så, plus att han springer runt och leker hela dagarna.

Nu tänkte jag äta lunch och sätta mig ute och läsa i solen. Det blir nog någon form av tonfisksallad till lunch :) Gott! Om 4 dagar åker jag till portugal! Yaay! Jag behöver verkligen komma bort från allt. Det är så mycket som går fel just nu så jag vill bara isolera mig från verkligheten. Och det är precis det jag ska göra i Portugal! Sola, bada, gå långa promenader på stranden och rensa huvudet, snorkla, läsa böcker, utforska staden och fota en MASSA osv. En riktig koppla av-semester! Liike!




Lazy Summernights.


randoms från arkiven.

Nu blir det nudlar och lite sill till middag. Och lite smultronsaft och the hills till det. Lata sommarkvällar är så jävla skönt ibland!


Midsummer memories.

Midsommar var ju underbart när man var liten. Man tog på sig sin finaste blommigaste klänning, gjorde en fin midsommarkrans (med hjälp av mamma), hade picknick någonstans vid en midsommarstång och dansade och hade kul. Tänkte berätta om några midsommrar i mitt liv som jag minns mycket väl.

För 8 år sedan på midsommar så hade jag och min syster och min pappa precis kommit hem från Dubai (Mamma, Rasmus och 9 månader gamla Theo hade åkt några veckor innan). Jag var 11 år och flyttade hem till Sverige igen och allt var frid och fröjd, trodde jag. Jag minns den midsommaren så jävla väl för när vi sitter och äter midsommarmat, i vårat tomma hus som ska fyllas med våra möbler som var på väg från Dubai, så berättar mina föräldrar att dom ska skilja sig. Nu skriver jag inte det här för att det ska vara värsta sob-story och ni ska tycka synd om mig, men det är bara en midsommar som jag alltid kommer att minnas. Så det blev inte så mycket dansande den midsommaren.

Sen minns jag en midsommar när jag gick i 7an. Andrea hade fest här hemma och jag fick rosé vin av henne och tyckte att jag var as cool som fick hänga med henne och hennes kompisar. Siham och Tania (2 av mina kompisar från högstadiet) var här och vi rökte vattenpipa och drack lite rosévin och tyckte att vi var as balla. Haha.

Sen firade vi midsommar 2 år i rad hos joel här i sunnersta. I 9an och 1an tror jag det var. Fint väder båda gångerna. Grillning. Badande och en massa trevligheter. Dom var nog två av dom bästa midsommrarna.

Midsommar hos joel i 1an, År 2008.

Förra året var jag med Madde i Öregrund. Vi var hemma hos några som hade ett hus där och det var så himla fint. Sen gick vi ner till hamnen och dansade på någon restaurang, sen låg vi ett gäng och skrattade hela natten/morgonen i en fiskebod på hårda madrasser åt allt och ingenting.

Sen var min midsommar i år också väldigt mysig. Här är lite kort från igår. En chill midsommar med god mat, gott vin och mycket trevligt sällskap :


Michelle njuter av maten HAHA. (Ja hon kollar i kors med mening, haha sorry michelle)

Lisa den bruna jäveln som precis kommit hem från Spanien!

Chickeeen. I fired up the grill ;) (och tyckte att jag var skit cool, haha)

Glasen kom till användning Paulina ;) (Studentpresent!)



Hoppas ni också har haft många bra/hade en bra midsommar!!


Midsommar !

Min midsommar spenderades här hos mig med vänner. Vi grillade, drack vin, sjöng snappsvisor och satt ute i det fina vädret med blommor i håret och allt. Väldigt midsommrigt ! Det blev dock inga midsommar kransar, men men.. Sen blev vi inte så många, som det var tänkt från början (Eftersom det var ganska last minute) men vi hade jävligt trevligt ändå :)

Det kommer upp bilder snart. Men nu ska jag ut och springa !! :) Portugal om en vecka ;)

Puss


Sommar

Lata sommardagar. Sol. Jordgubbar. Ligga på gräsmattan och stirra på den blå himlen. Promenader i det gröna. Uteserveringar med mina kära vänner. Party nights. Ja, det är typ det jag gjort de senaste dagarna och kommer att fortsätta göra. Därför blir uppdateringen lite dålig. Men jag råder er att göra desamma. Ta vara på värmen och sitt inte inne vid datorn!


Jag älskar wildfox's photoshoots. Påhittiga shoots, snygga modeller och grymma bilder ! I like it!


Sunny Day

Aloha ! Dagen har spenderats ute i solen, vilket har resulterat i att min soleksem inte har gått bort. Men men, det är så fint väder så man måste passa på att vara ute! Ikväll blir det första utgången på länge (typ sen studenten). Midsommarkval ikväll på bj, och alla vi som ska till Gotland ska ses innan på bj och få lite information om det osv. jag är as taggad, trots min jävla träningsverk! (Kan fortfarande typ inte gå haha)

Har precis beställt den orangea bikinin. Så nu måste jag bara bli fit ! haha.

Fiiiin :) Jag gillar modellen as mycket, jag hoppas den sitter fint nu också :)

Puss!


Tuesday

I was right. Jag DOG på cirkelfys passet idag! Jag kan knappt gå och jag vet att det bara kommer att bli värre imorn. Det var typ det hårdaste passet jag någonsin varit på (förutom tae-kwon don då)! Men faaan vad skönt det kändes efteråt ! Jag ska lätt fortsätta följa med på det passet!!

Efter träningen så åkte jag hem, dog lite till, åt lunch och duschade. Sen åkte jag till stan och träffade Johanna :). BTW är det min namnsdag idag! Paula och Paulina-dagen idag :) Vilket jag inte alls hade någon koll på egentligen men jag vaknade av ett sms imorse från min Johanna Banana där det stod: "Grattis på namnsdagen :) Hör av dig efter du tränat klart <3" Då blev jag jättee glaad :D

Senare blev det middag och färska jordgubbar hemma hos mormor på hennes uteplats! Sommrigt!! Och nu sitter jag här och vill beställa en ny bikini (till portugal), men den jag ville ha (från nelly) fanns bara underdelen kvar pååå :( och den ville jag ju inte haa :( Så det blir nog bikini hunt på stan imorgon! Any tips?


Bikinin jag vill ha, men som var slut !

Hittade dock en annan fin på asos som jag funderar på att beställa ..

Vad tycks? :)


PUSS!


My monday.

14°C i Sydney och 14°C i Uppsala just nu. Skillnaden är bara att det är sommar i Sverige och vinter i Australien. Vilken jobbig vinter dom verkar ha då.. not. Fast dom hade molnigt och det har inte vi.. Enligt Google iaf. Hoppas du mår bra sis :)

Jag var nyss ute på en 1½ timmes powerwalk med mamma. Vi satt i soffan hemma och skulle egentligen bara ta det lungt, men sen kollade vi ut och såg att det var så bra väder så då blev det en powerwalk istället. Skönt!

Idag hade jag ett snabbt jobbmöte vid 14, sen satte jag mig på tågstationen med en tidning som sällskap (och senare med Sevgi som sällskap) och väntade på att Michelle skulle komma med tåget från Stockholm. Så åkte vi hem till henne, och gjorde en god laxsallad till middag. Sen åkte vi ner på stan igen och satte oss ett gäng på Ågatan 11 och drack kaffe i kvällsolen. Mysigt.

Imorgon bitti ska jag följa med mamma och träna. Cirkelfys. Det låter inte lockande någonstans och jag kommer utan överdrift avlida. Men jag måste ju vara fit till Portugal ;) haha.


Nu ska jag lägga mig i sängen med min glamour tidning. Godnatt!!


Tavira, Portugal.


Där befinner jag mig om mindre än 2 veckor. Med andra ord: JAG FICK LEEDDIIGGTT!! Portugal here I come!


Everybody loves surfing.


Åh, jag drömde härliga drömmar om Australien och surf-snyggingar inatt. I wanna go now now now. Hitta någon snygging som kan lära mig surfa, och hänga vid stranden hela dagarna. I waant !


Monday


Jag om 2 veckor i portugal!? Please please please !!!
ph: src783


Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag, klockan 9.. Men inte har jag gjort nått vettigt för det. Min hals gör fortfarande så ont så jag knappt kan svälja. Okej nu överdrev jag lite, men riktigt ont gör den. Och eftersom det dessutom var ganska kallt och blåsigt när jag vaknade så kände jag inte för en morgonpromenad..
excuses excuses..

Idag ska jag på jobbmöte och skriva lite papper och sånt klockan 14. Annars har jag inget planerat men vi får se vart dagen tar mig. Haha.

Have a nice day!


Algarve kusten!


Jag vill jag vill jag vill! Om jag inte får ledigt så åker dom utan mig och jag kommer typ gråta blod av avundsjuka! Men jag tror ärligt talat inte att jag kommer att få ledigt, eftersom jag ska vara ledig vecka 29 också..
Men jag HOPPAS!
Håll tummarna för mig !


Aloha!


Hello. Det blev tydligen en liten oplanerad bloggpaus här märkte jag.. Men jag har typ inte orkat blogga/sitta framför datorn. Jag har jobbat, gått och blivit förkyld, kollat på "bröllopet" mot min vilja, gått en lång skogspromenad i morga hage, gått på stan, ätit sallad på uniqo och cupido, drömt om Australien, druckit massa kaffe, stekt i solen, blivit medbjuden på en resa till portugal, fått soleksem och lekt med michelle sen sist jag skrev. Där fick ni en snabb update. :)

Ang. Portugal så beror allting på om jag får ledigt från jobbet eller inte, men om jag får det så åker jag om 2 veckor! Jag och la familia alltså. Grreeat! Sol, bad, havet, stranden, ett hus med egen pool. Mm ja det låter väldigt lockande ! Plus att jag aldrig har varit i portugal så det skulle vara as kul att åka dit också!


ph: wildfox


Shit fuck piss shit!

Jag mår inge bra idag. Jag mår illa och har ont i halsen. Dessutom så är jag arg för att jag har blivit en jävla acnefejja igen. Jag trodde det var en pubertets grej som skulle försvinna sen men neeej. 19 år och har fortfarande dom jävla bajs problemen. Ringde iaf upp till hudläkaren/acnekliniken och skulle boka tid (once agaain, jag är fan stammis där snart) men dom hade inte öppet föränn på måndag. Orka. I wan't new medicin nooow please. Jävla piss skit.

Sen är vädret pissigt igen, så idag jobbar jag bara "vid behov".. Fast det är ifs lite skönt för jag vill bara gräva ner mig idag och aldrig komma ut.

Ja när jag är på detta humör blir det ju knappast nått intressant bloggande. Så have a nice day.


MK




Mornin'

Goodmorning ! :) Strååålande sol idag också! Love it. Vaknade klockan 9 (!), typ det tidigaste jag vaknat sen studenten, och gick ut och gick i 40 min . :D Jag älskar musiken på min mobil! Jag har så mycket bra låtar som jag kan gå och digga till haha. Nu sitter jag iaf och äter frukost: fruktsallad med massa goda frukter som vattenmelon och persika m.m.


Bild från google. Jag hade inga bär i min, tyvärr.

Ska jobba idag med, men innan ska jag nog försöka få lite sol på mig. Det är så fint väder och jag är så blek så jag kan ju sitta ute i solen och läsa eller nått! :) Kanske går förbi mormor också och äter lunch och lagar mina byxor som behöver lagas . Sen har jag inte vart där på hundra år så hon blir nog överlycklig om jag kommer :)

Have a nice day people! ♥


Wednesday



Nu är jag ready for work och sitter och gör ingenting tills jag ska ta bussen. Sitter i mammas arbetsrum, på hennes dator, därav webcam bilderna. Så så ser jag ut, och i know,  webcambilderna blir aldrig seriösa.  Jag och Johanna och Madde satt faktiskt att diskuterade det, och jag verkar inte vara ensam om att inte kunna vara seriös på webcam bilder. Johanna hade fått en ny dator som också hade inbyggd webcam och hon hade också suttit och flummat sig. Så lättroade man kan vara då.

Har btw på mig min nya t-shirt klänning från H&M. 80 spänn. Väärt. As skön!
Sitter och pratar med Andrea också :) I miss her !

Nu ska jag sluta babbla om ingenting.
Puss!


Excercise!


Var nyss ute på en morgon-powerwalk. Okej, det kanske inte är morgon längre, men jag vaknade klockan 10 så det är det fortfarande för mig. Det är så fint väder idag :D Finally!! No more rainy days please ! :)
Jag måste komma igång med träningen igen! Eller motionera överhuvudtaget är bättre än vad jag har gjort det senaste typ halvåret. Alltså inte rört på mig ett piss typ. Men nu är det sommar och då finns det ingen anledning till att inte röra på sig. 1. Jag har ju definitivt tid med det; förutom jobbet så har jag ju ingenting som jag måste göra. 2. Är det fint väder så finns det absolut ingen anledning till att sitta inne: ut och gå/spring! 3. I feel like a fat cow och it's time I do something about it! Haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har inget planerat för dagen , men sen börjar jag jobba ikväll klockan 18!
pic: wildfox


Goodnight

Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på ännu en film. Just för att jag inte har något liv, Och för att jag råkar ha massaa filmer på datorn. Är sugen på någon meningslös förutsägbar amerikansk romcom som jag kan somna till. Blaaa har inget att skriva egentligen, så nu skiter jag i det. Goodnight people!

 
Bilden är från någon gång jag tog kort på mig själv för att se hur jag såg ut. As bra om man inte har någon spegel ju! ;)


Dance Baby!



Jag och Johanna var på Bio idag. Det var en impuls grej efter vi hade vart och fikat :) Vi såg den nya dansfilmen, StreetDance 3D! Den var as bra, och som vanligt så blir man skit sugen på att dansa. Men den här gången var det extremt. FYFAN vad jag saknar dansen!! Vet inte riktigt hur jag ska få in dans i min vardag just nu, eftersom jag jobbar olika dagar hela tiden, men DAMN vad jag vill börja igen! Anledningen till att jag inte dansade denna termin var för att jag hade så mycket i skolan nu sista året, plus att mitt "crew" bytte tränare, så många slutade och det var inte alls samma sak längre.

Så min plan är nu att när jag åker till Australien så ska jag leta upp någon grym dansskola i Sydney och anmäla mig till en massa kurser ! Jag älskar ju dans, och det känns som att jag hade glömt bort det där ett tag.

Jag satt och smådansade på bussen till musiken i hörlurarna hela vägen hem. Haha. Ni dansare vet vad jag pratar om. När man lyssnar på någon skön danslåt så poppar grymma koreografier upp i huvudet. Problemet är bara att jag aldrig kommer ihåg dom efter haha.


Safari



Något jag älskar är safari-inspirerade looken. Iaf färgerna. Beiget, brunt, mörkgrönt i alla olika nyanser. Ingen nyhet kanske, men so cool! 
 Btw så upptäckte jag nyss Erin Wasson x RVCAs spring 2010 collection. A m azing!! Mer om det kommer. Men iaf, go safari!


Behind the cover.




Memories from last summer.

Förra sommarens höjdpunkt. Aiya Napa ! Fy f*n vad kul vi hade. Jag blir jätte nostalgisk när jag hör låten (som Tove spelade på replay, orginalversionen alltså) och ser bilderna! Jag är as sugen på att åka på någon rolig solresa i sommar med, men jag ska ha roligt resten av året i Australia istället! Och jag ska ju ändå på en liten partyresa till Gotland ;)

*press play*



Movietime


Nu ska jag slurpa peppermint tea i en stor kopp som mer liknar en balja än en kopp. Morsdag present från mig till mami. Och så ska jag kolla på New Moon. Blev sugen på twilight eftersom jag skrev om böckerna. Och sen så kommer ju Eclipse snart, så då måste jag ju vara redo.. eller nått. Sen så (även fast jag är lite mer åt team edward hållet) så klagar jag inte på att sitta och dregla åt jacob black lite.
Sen ska jag sova riktigt tidigt och imorn blir det antingen jobb, eller inte jobb men något vettigare än vad jag gjort idag i alla fall - alltså anything at all.

Trevlig kväll♥


Boktips?



Jag älskar att läsa på sommaren. Typ sitta på balkongen på morgonen i solen med en bra bok. Förra sommaren läste jag alla twilight-böcker (bäst!). Ni vet när jag sålde jordgubbar for a living. Haha. Då hade jag mycket tid att döda. Nu när jag inte går i skolan längre så har jag lovat min kära syster (the bookworm) att jag ska läsa alla böcker hon tipsat mig om. Men nu har jag glömt vilka det var.

Så min fråga är om ni har några bra böcker att tipsa om? Jag gillar lite fantasy-ish böcker. Det som många inte gillar för att dom är "overkliga". I love those kinds of books. Då får man ju drömma sig bort från verkligheten lite! Dom måste vara spännande, för annars somnar jag, no joke. Sen hatar jag böcker som är för sega i början. Dom slutar jag helt enkelt att läsa för att jag tröttnar. So, any tips?
Varför har jag en känsla att jag bara kommer få tips av Andrea? ;)


Rain


pic1 wildfox. pic2 national geographic. pic3 wildfox.

Vart kom all denna trötthet ifrån? Jag erkänner att jag inte hade planer på att faktiskt sova bort dagen, kanske sega, men inte sova. Men jag är helt slut och somnar typ hela tiden ! Jag börjar fundera på om jag har feber också. För det känns nästan så, plus att det skulle förklara min trötthet. Sen kan det ju vara vädret också som fått mig i ide-mode.


We can close the curtains, pretend like there's no world outside. We can pretend it all the time.





Söndag.

Jag mår illa och jag är förkyld :( Ush ush. Idag vill jag typ ligga under täcket hela dagen. Och dricka en massa te! Och eftersom det faktiskt är söndag (segdagen nr 1) så är det det enda jag tänker göra.. Alla serier har ju slutat gå, boooring! Har någon tips på bra nån bra film/filmer?? Please let me know!

Bjuder på två bilder från BJ på studenten, som jag hittade.


(haha sista bilden wtf?)
Good times !


Summer




Funderar på att bli sommarblond. Alltså riktigt blond. We'll see. Förövrigt så älskar jag låten och bilderna. Får en as mysig sommarkänsla! :)

source: wildfox


Har btw gjort bloggen lite bredare. Vilket jag älskar för då kan jag ha större bilder. Vilket är viktigt förstår ni! :) Hope you like it!

Krulligt


Jag exprimenterade med mitt hår lite. Had in mind typ coolt/surflockigt hår. Men I ended up looking more like en korsning av e-type och 80-tals madonna. Inte så vackert med andra ord. Men I'm boored! Pga. vädret så ska jag inte jobba idag heller. Nackdelen av att jobba på en uteservering i guess..


Tea and crappy weather.



Hello. Vaknade för någon timme sedan och nu sitter jag här och dricker te i min favorithoodie. En beige från forever 21s killavdelning. För typ 50 spänn eller nått liknande. Så jävla värt. Har precis ätit frukost: müsli och kaffe. Jag känner att en förkylning är påväg. Ont i halsen, snuvig ocv. Inte kul. Sen gör inte det fula vädret livet lättare idag heller. Men men. Nu låter det som att jag är deppig typ, men det är jag aldrig gott folk :)

Det blev en lugn hemmakväll igår med räkor, aioli, mörk choklad och åsnespel (ett danskt spel som vi alltid spelade när vi var små). Theo var överlycklig. Men också överspeedad. Han hade nämligen övertalat mamma till att han skulle för "första gången i sitt liv" få en red bull. Jag varnade henne men hon lyssnade inte. Så fick han en red bull. Och ni som inte träffat honom, han är ganska överspeedad ändå den där ungen. Så efter sin redbull blev det ju det gånger 10 typ. Mysig kväll iaf. Precis vad jag behövde!


Todays


Enkelt och skönt. Jeansskjorta från gina, byxor från f21.


Fredag



Fick nyss reda på att jag ska vara ledig ikväll. Ganska skönt med tanke på att det är fredag! :) Plus att jag har ont i mina fötter efter 6 timmars jobb igår och 7 timmars jobb dagen innan!

Så nu ska jag göra lite ärenden. Jag ska cykla till Gottsunda och hämta ut mitt internetbank-inloggningskort på ica magneten, sen ska jag köpa lite ansiktsgrejer på apoteket också. Och Theo ska med och köpa godis :) 
Sen vad kvällen har att erbjuda får vi se :)
Trevlig fredagskväll!


Bionic, so damn Bionic.



FINALLY! Fan vad jag har väntat på det här albumet! Väntat, längtat, räknat ner! Now it's finally here!
Ja, jag hade lyssnat på låtarna innan men still, det är en helt annan känsla att lyssna på själva skivan!
De första 8 låtarna är mer roliga, mer up beat, mer club-feel. Sen kommer 7 seriösare och lugnare låtar. Dom är finast! Lift me up, All i need (som är en låt hon skrev till sin son) och You lost me är favoriterna bland balladerna. I Am gillar jag också starkt! Efter det kommer 3 roligare och snabbare låtar igen. Hon har sammarbetat med andra grymma artister för det här albumet också. Bl.a. Sia och M.I.A! Liike!
Bionic är typ exakt vad jag förväntade mig! Brilliance, och en helt ny direction. Inte alls lika mycket typiskt "christina wailande", fast det är ifs något jag saknar lite. Hennes grymma röst är till för sånt, she shouldn't hold it back. Fast hon är ju redan känd för sin röst och sina höga noter, så jag förstår att hon vill exprimentera lite.

Men all and all, i love it! Och I can't WAIT tills hon börjar turnera och tills jag står längst fram skrikandes och sjungandes på en av hennes konserter igen!!


Torsdag!

Jobbet igår var roligt! Jag fick vara med att stänga för att se hur det går till, så jag jobbade ganska länge. Men tiden gick as snabbt! Det är det positiva med servitris jobbet! Man träffar så mycket människor och man gör saker hela tiden, så man hinner aldrig bli uttråkad. För blir man uttråkad så går ju tiden i slowmootion. Vilket den aldrig gjort när jag jobbat som servitris. Snart ska jag sminka mig och åka till jobbet igen. Det blir jobb heela veckan ! :)
Men först måste jag äta nått, för jag är vråålhungig.

Btw. Ni som saknar mode och inspirations bilder i bloggen just nu kan jag bara säga att det beror på två saker. Orsak nr 1. Jag själv hinner aldrig läsa modebloggar nu för tiden. Har inte caught up on bloggarna som jag läser på flera veckor. Så därför blir jag själv inte inspirerad, så därför blir det svårare att ha någonting sånt att skriva om. Orsak nr.2 är att jag fortfarande inte har fixat min egna dator, där aallla mina modebilder osv. ligger. Jag har ett helt arkiv fullt! Men jag lovar er att det inte är slutbloggat om sånt iaf. För jag själv saknar att blogga om det. Det enda jag kan lova är att det kommer när jag hinner!


Photography

Som ni kanske märkt så får ofta Theo och min hund vara"modeller" när jag fotar. Haha snarare offer (för jag tvingar dom). Dels för att dom alltid är söta/snygga och dels för att dom aldrig klagar ;)




Trots oskärpa så älskar jag dessa bilder ! >



SATC 2 - Abu Dhabi

Jag och Madde var på Sex and the Cuty 2 igår. Den var så sjukt rolig!!!! Asså den var, enligt mig, mycket bättre än 1an (som ockås var jävligt bra.) Men jag tror att anledningen till att jag tyckte den här var så bra var för att dom var i Abu Dhabi! HAHAH! Det var så mycket grejer som dom gjorde där (som inte ens var menade som skämt) som jag skrattade aas mycket åt. Eftersom jag bott i det landet själv så vet jag ju exakt hur det är, och vissa grejer var sjukt klishiga, men vissa grejer var bara såå typiskt UAE! HAHA Jag DOG när dom skulle in och köpa den där klockan uppe på vinden med alla väskor!!! HAHAhAh. En och annan sån vind har man ju varit på. Vart tror ni jag får alla mina balenciaga väskor ifrån? ;) HAHA. Men verkligen, SE DEN. Och speciellt ni som har varit i Dubau/Abu Dhabi. SEE DEN!




Bionic in stores!


Gå och kööp! Mitt exemplar är på väg hem till mig! Så jag får det om 1-2 dagar! :D Jag älskar redan albumet! (Har tjuvlyssnat/lyssnat sönder på Spotify Premium!) Men verkligen, det finns riktigt många bra låtar på albumet, och ju mer jag lyssnar ju mer älskar jag dom. She is the Queen, as always!


Idag blir jag stor, på riktigt.

När man var yngre, hade man en fin skolavslutning i skolan, och sen så hade man 10 veckors ledighet framför sig. När man var yngre, alltså förra året typ. Men for the first time i mitt liv så existerar inte sommarlov längre. Och det känns ganska sjukt. Fast ganska spännande på ett sätt också. Idag börjar jag på mitt första heltidsjobb ever, på Saluhallen. 5 days a week, plus nattklubben på lördagar. Jag ska slita ärslet av mig hela sommaren. Jag har ett mål, så I don't care what it takes. Jag bryr mig inte om jag får jobba hur många timmar som helst i streck. Jag bryr mig inte om jag blir helt utsliten. För det är det som är målet. It's money my friends. Så att jag i höst äntligen kan åka till min älskade syster.

Jag tycker dock att det är lite sorgligt att lämna Fyrisskolan bakom mig föralltid. Jag kommer sakna klassen sjukt mycket. Jag kommer sakna alla andra som man träffar varje dag i skolan. Jag kommer sakna att ha mina kära lärare tjata på mig om något jag borde ha gjort/borde göra. Jag kommer sakna att sitta i C-huset och snacka en massa skit och sitta och göra ingenting. Jag kommer sakna att sitta och äta skolmaten med Madde och Johanna och klaga på att den inte var god idag. Jag kommer att sakna att det enda man hade att oroa sig över var att komma i tid till lektionerna och att plugga till prov/lämna in uppsatser. Visst, sånt var sjukt jobbigt, men det finns jobbigare saker i livet. Jag kommer sakna att försova mig, och sen "råka" ta ännu längre tid på mig på morgonen, för att läraren som man hade första lektionen ändå inte brydde sig. Jag kommer sakna Fyrisskolan helt enkelt, och allt runt omkring! Och jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag aldrig kommer sitta i en sal med hela klassen och lyssna på något tråkigt som läraren babblar om. I'll miss it, will all my heart!

Visst, nu tycker ni att jag är sjuk. Man ska vara glad över att gå ut skolan. Och det är jag också. Att ta studenten var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, men till och med på morgonen, i pingstkyrkan på studentdagen, kunde jag inte hjälpa att dessa känslor av saknad kom fram. När lärarkören sjöng så fick jag nästan tårar i ögonen, och kunde inte hjälpa att tänka att det var sorgligt också.

Men man kan inte grubbla över sånt. Det är helt enkelt en period i mitt liv, som har vart sjukt bra, som är över. Det är bara att acceptera och blicka frammåt. Frammåt mot en fin sommar i Uppsala, jobbandes på en av Uppsalas mysigaste uteserveringar. Frammåt mot Gotland med Madde vecka 29. Hoppas vädret är fint hela sommaren också!

Nu tänkte jag gå in och spana på lite flygbiljetter till Australia. För även fast min sommar i Uppsala säkert kommer att ha sina stunder, så kan jag inte hjälpa att se fram emot det nästa stora steget i mitt liv. Kanske det största av alla. Att flytta hemifrån. Att flytta utomlands för andra gången i mitt liv, men denna gången utan hela min familj. Att flytta till syster. Aussie here I come ♥

Dear John

Jag kollade på Dear John igår och fuck Brody Jenner, CHANNING TATUM är ju min maan! Det hade jag glömt! Fyfan vad het! Förövrigt var filmen väldigt mysig! Men jag ville ha ett ännu lyckligare slut :P haha. Den var lite sorglig, nästan så att Jag fällde en tår! (Jag som aldrig gråter). Men väldigt bra, Se den!



Han surfar OCH han dansar (i Step Up), plus att han är HET! Kan man BLI mer dreamguy!?


Brody Jenner

Har kollat på The Hills hela kvällen, och faan vad Brody är snygg! Haha visst, det är inte nu jag upptäcker det, men asså come to mama säger jag bara! Inte så konstigt att tjejerna slåss om honom !



Han borde dock klippa sitt hår lite kortare igen. Det var mycket hetare !
Nu ska jag nog kolla på någon film, sen sooova :)


Studenten 4 Juni 2010!


Morgontrött, påsar under ögonen och färdigfixad ca kl 06.00 på morgonen. Fotograferingen började vid 07.10.. zzz!

Jag och min kära klass, i skolan på morgonen.


Chmapangefrukost!


Promenad till och från pingstkyrkan. Hela skolan gick i ett långt tåg tillbaka. Finfint!

Vi skrev i varandras mössor, åt lite mackor och tog kort m.m. innan vi sprang ut.


Sen jävlar sprang vi ut, och vi sjöng skrek och röjde.


Träffade familjen, och dom hade med sig en fin skylt och min andra kamera, därav bättre bilder.

Rasmus (brotha) och jag.

Älskade Mamma och jag !

Moster och jag.

Allihopa!

Min fina mössa!

Sen blev det flak och skön musik, dansande, skrikande, sjungande "För vi har tagit studenteen...". Vi hade grym musik på flaket, och det gjorde faktiskt mycket av stämningen!!


SP3C GONE WILD!
 
haha!

Mottagning. Presenter, Mat och släkt! :)

Jag fick ett Zoom objektiv!! :D. Jag fick även en objektiv/kameraväska, smycken, pengar, en klänning, en massa vinglas i olika former och storlekar, två väskor m.m!

Jag hade lite italiensk buffé på min mottagning! Potatissallad, pastasallad, bönsallad, gravad lax med parmesan, kyckling i någon form av balsamico/olivolja marinad med oliver och soltorkade tomater, små laxpajer, fetaost sås och hemgjord pesto och bröd. Allt hemlagat såklart. It was Y U M M Y Y ! Min mamma är bäst på att laga mat!


Kusiner, mormor, pappa, Rasmus och andra familjevänner på mottagningen.

Sen bar det av till luthagen för förfest på Jockes restaurang med klassen, och sen sist men inte minst BJ!

Haha dessa bilder får avsluta dagen. Jag och Madde dansar och röjjer uppe vid DJn. Ovanligt ;P

Min dag var HELT perfekt! Skulle inte ändrat på NÅTT om jag kunde!!

(Det finns mer bilder på facebook :D)


Helg

Hello! Idag mår jag inte så bra. I don't know why men magen krånglar (igen) och jag mår illa. Men men.. Jag har haft en UNDERBAR helg! I fredags tog jag STUDENTEN och i lördags var jag med pappa som sagt. Vi åt på riverside (igen) och promenerade runt i stadsparken. Igår så hade jag min sista sånglektion innan sommarn, och sen lunchade jag på stan med Michelle och Nishat på Uniqo! Det var mysigt!  Sen kom Madde hit och vi segade, som vanligt, men sen tog vi oss i kragen och gick en långpromenad och pratade om livet. Nu sover hon fortfarande, den sömntutan som hon är, så då kan jag ju passa på att blogga lite ;)

I lördags, med Pappa, Rasmus och Theo.


Hehe, det "råkade" bli ceasarsallad igen :).. What can I say, it's my favourite!


I wore Jeansleggings från Cubus, Skor från Lacoste, T-shirt från Zara(under), Stickad tröja från KappAhl, Väska från Åhlens, Solisar från Aldo, armband från Kumkum (Studentpresent) och även ett par örhänge som jag fick i studentpresent!



Lunch på Uniqo igår!



Student 2010



Mer bilder kommer!!


Day after!

Studenten var bäst! Jag hinner inte ge er en studentupdate nu för jag ska spendera dagen med pappa, han åker hem imorn. Men jag kommer att berätta om studenten senare/imorn. Och visa en MASSA bilder !!!
 Jag och mamma på mottagningen!

PUSS


Studentlunch!

Idag var det Studentlunch i skolan! Jag och Johanna släpade oss upp ur sängen efter 5 timmars sömn (eftersom vi va på sista skivan igår) och tog bussen till skolan. Maten var äcklig men det var ändå trevligt. Mat i Fyrisskolans matsal för Sista gången! Det är ju nästan lite sorgligt! Men FYFAN vad jag är taggad inför imorn!!

Vi satt klassvis. Och gud vad jag kommer att sakna min älskade klass!!

Micheeelle var ffiiin!


Stockholm!

Dagen har spenderats i Stockholm med Pappa och Rasmus. Vi åt god lunch på Utecompagniet, och gick runt i lite affärer. Det blev inge shoppande för min del, förutom en maskara om det räknas, men både Rasmus och pappa shoppade lite inne på NK. Haha, pappa gjorde sitt årliga inköp av strumpor och kalsonger på NK! Haha lite mobbat. Han MÅSTE ju ha dom som finns där inget annat duger. Lol!

Sen vid halv sex skulle pappa träffa någon gammal kollega och gå på Sprays 15års fest, (Han jobbade där när han bodde i Stockholm förut) så jag och Rasse tog tåget hem.


På Utecompagniet. Guud vad jag älskar Stockholm! Speciellt på sommaren!!

Min goda ceasarsallad. Kycklingen var dock lite skum. Men ceasarsallad can never go wrong, LOVE IT!

Pappsen.

Rasmus.

Meee.

Pappa och Rasmus!
Haha ja Rasmus brås ju inte på pappa direkt när det gäller längden!

Jag utanför stationen.
I wore långklänning från H&M. Halsband från glitter. Armband från ur&penn och forever 21. Skor från din sko. Solglasögon från gina tricot. Och min balenciaga väska :)

Ikväll blir det SISTA SKIVAN! Temat är back in the days och jag vill vara hippie eller indian. Haha jag vet inte om indian passar in på temat men jag gör min egna tolkning i sånna fall ;)


Sommarkväll!

Idag fick jag sån jävla sommarkänsla!! Nu är det fan sommar på riktigt! Varmt och ljust på kvällarna. Ill blå himmel och grönt öööverallt. PLUS en massa festande, grillande, chillande människor i parker och ute i det fina vädret! Så himla somrigt och mysigt!!

Jag och klassen gick och handlade lite smått och gått och sen satte vi oss i ekonomikum parken (Där det var riktigt mycket folk!!). Vi spelade kubb, tjejerna mot killarna och VI VANN!!!! Sen körde vi charader och alla glodde men det var RIKTIGT kul! Haha. Här under (första bilden) ser vi Kristoffer in action. Sen grillade vi och drack öl och minglade runt bland alla glada parkmänniskor haha. Jag träffade på Madde, Nisse och gänget också. Mysigt!

Här kommer lite bilder från dagen/kvällen. Första bilderna med mobilkameran!


Charader.


Olivia, christoffer, becka och josefin.


Madde, Nisse och Josefin.


Min älskade johanna banana!


Madde och jag på smyg-kiss-promenad.


SOMMAR!


Jag och Danne (klasskompis)


GRÖNT OCH FINT!!!!

Nu ska jag soova. Imorgon blir det möjligtvis stockholm med pappa på dagen, och skiva på kvällen!!! :D


I'm off!

Nu ska jag iväg och göra lite ärenden och även träffa klassen och spela kubb! Det blir nog ruuuligt :) Vem vet, det kanske till och med kommer en mobil-blogg från min nya mobil? ;)


Det där med seriösa cam bilder är svårt :P Men jag försökte iaf ;) haha

PUSS!♥


RSS 2.0