My monday.

14°C i Sydney och 14°C i Uppsala just nu. Skillnaden är bara att det är sommar i Sverige och vinter i Australien. Vilken jobbig vinter dom verkar ha då.. not. Fast dom hade molnigt och det har inte vi.. Enligt Google iaf. Hoppas du mår bra sis :)

Jag var nyss ute på en 1½ timmes powerwalk med mamma. Vi satt i soffan hemma och skulle egentligen bara ta det lungt, men sen kollade vi ut och såg att det var så bra väder så då blev det en powerwalk istället. Skönt!

Idag hade jag ett snabbt jobbmöte vid 14, sen satte jag mig på tågstationen med en tidning som sällskap (och senare med Sevgi som sällskap) och väntade på att Michelle skulle komma med tåget från Stockholm. Så åkte vi hem till henne, och gjorde en god laxsallad till middag. Sen åkte vi ner på stan igen och satte oss ett gäng på Ågatan 11 och drack kaffe i kvällsolen. Mysigt.

Imorgon bitti ska jag följa med mamma och träna. Cirkelfys. Det låter inte lockande någonstans och jag kommer utan överdrift avlida. Men jag måste ju vara fit till Portugal ;) haha.


Nu ska jag lägga mig i sängen med min glamour tidning. Godnatt!!


Kommentarer
Postat av: M

EH MICHELLE ÄR AVUNDSJUK!! Flyyt här: Portugal o du har börjat träna! Fan bara för de ska ja ut o springa imorn bitti! <3

2010-06-21 @ 23:59:08
Postat av: Safi

Vad duktig du är Paula som tränar!

2010-07-01 @ 11:40:43
URL: http://safiis.blogg.se/
Postat av: Paula

Michelle: Haha det tror jag på efter att du har gjort det. ;)

Safi: Tack :D

2010-07-01 @ 12:46:49
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0