Random Blogglista

Ålder: 19
Va vill du jobba med när du blir äldre om du får välja precis vad som helst? Med någonting jag älskar; Mode, Foto, Sång, Dans osv.
Ifall du skulle få döpa om dig, vad skulle du då vilja heta? Jag gillar Paula faktiskt, så jag skulle nöja mig med det.
Varför bloggar du? Dels för att jag tycker det är sjukt kul att ha sitt liv "uppskrivet". Det är hur kul som helst att gå tillbaka några år senare och läsa om sig själv. Dels för att jag vill dela med mig av saker som inspirerar mig, mina foton och ja, lite av mitt liv. Men mest för att jag tycker att det är underhållande och kul. Jag bloggar mest för min egen skull. Att sträva efter så många läsare som möjligt, i dagens "bloggsamhälle" tycker jag är ganska patetiskt.
Favoritbloggar? Jag har för många, men absoluta favoriten just nu är Christina Dietze's blogg.
Har du nån dold talang? Hmm.. Jag är bra på att härma folk! Or so i've been told.
Finns det något som folk inte vet om dig? Ja det finns det vell om alla. Men något jag kan dela med mig av..hmm typ att jag har fotfobi.. Inte själva synen av fötter då, utan jag klarar inte av när folk nuddar mig med sina fötter.
Favoritlåt: Idag, Sunday Kind of love. Imorgon, who knows?
Favoritartist:   Christina Aguilera
Favoritfilm:   The Holiday, Parent Trap, Avatar, The Notebook osv. osv.
Favoritskådis:   Rachel McAdams, Kate Walsh, Johnny Depp, Denzel Washington.. Kommer inte på fler men jag har säkert missat någon.
Favoritklädsel: Vad som helst, bara jag känner mig snygg i det.
Favoritgodis: Choklad!
Hur mycket shoppar du för i månaden? Väldigt olika!
Vad använder du för skor: Det beror ju på vad man har för kläder. Och vad det är för väder.
Vad är din favorittrend i vår? Ljusa och Nude färger!
Dyraste plagget respektive billigaste? Dyrast: Ett par stövlar jag har. Billigast: Vet inte något billigt linne eller nått.
När upptäckte du ditt intresse för mode? Upptäckte och upptäckte. Det växte vell fram med åren.
Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt! Jag har faktiskt planer på storstäda snart! Garderoben ska rensas. Jag ska möblera om. Jag ska städa hyllor. Sen kan jag visa bilder!  
Är det nåt du absolut inte äter: Jag har svårt för griskött. Inte för att jag låtsas vara muslim, eller för att jag tycker det är äckligt eller liknande. Det är smaken som jag inte gillar. Men om typ fläskfilé är väl kryddat och det inte bara smakar "gris" så går det bra.
Om du fick bo vart som helst i världen, vart skulle det vara? Just nu, i Sydney med Andrea. Weather she wants it or not ;). Men New York eller California skulle jag inte heller tacka Nej till. Eller Jag skulle nog inte tacka Nej till något soligt land eller någon cool storstad! Jag skulle bort från Uppsala iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0