Det löser sig, det gör det alltid.

Hello! Solen skiner och jag vaknade för ett tag sen. Jag börjar känna mig lite småförkyld men det gör ingenting för jag är glaad ändå :) ! Nu väntar en "långhelg". Ledig måndag! Även Onsdagen är jag ledig, och på tisdag blir det bara halvdag i skolan! Nice ! Det betyder alltså mer tid för allt plugg som behöver göras. Men men. Det är fortfarande nice!!

Även fast det snöade igår morse så känns det som att våren är på G, och det gillas! Köpte en as snygg beige/grå vårjacka igår! Nu har jag två nya vår jackor, den army-gröna från forever 21 (köpt i Dubai), och den nya från Vero Moda! As bra! Jag hatar att gå runt i samma jacka hela tiden. Det blir ju lätt så på vintern.. Man kör med den varmaste jackan man har hela tiden. Det blir så enformigt! Så FINALLY kommer våren/sommaren där man kan byta jackor, skor osv. osv. hela tiden! Vi går mot ljusare & varmare tider helt enkelt! And I'm Lovin' it!!


Denna vårbild är ganska gammal, tagen av mig. Och det är först NU som jag märker spindeln som hänger från kvisten! Ja, det syns självklart bättre när bilden är större, och inte lika ihoptryckt och halvbrusig. Men hur som helst, coolt!


Kommentarer
Postat av: paulina

Vilken fin bild, den ger verkligen vår känslor!

Tack för en fin bakgrundsbild då :)

Kram

2010-03-17 @ 12:55:27
Postat av: Paula

Tack! :D

2010-03-17 @ 16:33:38
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0