Event


Då var facebook gruppen för projektarbetet uppe!! Bjöd in alla jag kände, förutom de som typ inte bor i Sverige, och nu hoppas jag att många kommer! Men ÄNNU mer hoppas jag på att inte flera dansgrupper backar ur! SÅ JÄVLA DÅLIG STIL ATT JAG SPYR PÅ VISSA! Visst, dom som verkligen inte kan det datumet förstår jag! Men sånna som har lovat mig att ställa upp, sen flera månader tillbaka, som backar ur nu för att dom typ inte orkar, och kommer på någon lame ursäkt; Det är DOM jag spyr på! Oh Well.. Det blir nog bra till slut!

Igår var det riktigt mycket folk och Riktigt stressigt på jobbet, så jag var helt SLUT efter kvällen! Men trots det så följde jag med Michelle, Sevgi och Felicia ut! Vi gick till BJ och jag hade faktiskt kul, även fast jag var så trött! Men jag somnade DIREKT när jag gick och la mig hos Michelle sen!

Vi vaknade rätt tidigt, hon skulle till jobbet, och jag skulle hem och jobba med projektarbetet/plugga filosofi. På vägen hem köpte jag min PARFYM , som jag pga. presentkort och rabbatkuppong bara fick betala 56 kronor för. VÄRT! I love it !

Nu ska jag som sagt plugga, och sen klockan 17.00 börjar jag jobba igen!
Have a nice day!



Jag skojade bara. OVÄRT som fan , eftersom jag hade köpt hudlotionen istället för parfymen! Ibland är jag lite föör blond känner jag! Nu måste jag ju åka och byta den också. Hur ska jag få tid med det? xD

Kommentarer
Postat av: Michelle

HAHAHAH gud vad roligt! (Det med parfymen/hudlotionen alltså)

2010-03-20 @ 20:07:26
URL: http://malaikas.blogg.se/
Postat av: Andrea

hahaha. since when ar du varsta parfymlovern?

2010-03-22 @ 02:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0