The Queen

Sitter och försöker lista ut min favoritlåt med Christina Aguilera. För jag kom på att jag inte har någon sådan. Älskar faktiskt de flesta av hennes låtar! Men jag tänkte, det måste ju finnas NÅN som är lite överlägsen.. Men jag har kommit fram till att det är för svårt. Jag har dock försökt narrow it down lite. Here they are:

Infatuation
- Har verkligen gillat den här from the start. Beskriver hennes första kärlek och förälskelse.
Soar - Älskar texten på denna låt!! Både texten och låten är underbar! "Find a path that is your own.."
Walk Away - Även denna låt har en grym text som man kan känna igen sig i. Den känns så real och vulnerable på något sätt.
Get Mine, Get yours - Musiken och texten; En rolig och bra låt!
Pero Me Acuerdo De Tí - Har ingen aning om vad hon sjunger om för att jag kan inte spanska men det är en väldigt fin låt. Och hennes röst är grym som vanligt!
I'm OK - En fin, bra och hemsk, låt om hennes barndom.
Candyman - Alltid rolig att lyssna på. Och se live! Jag kommer ihåg hennes dansare especially dansa till den här låten. Riktigt duktiga.
Dirrty - Denna låt blir jag ALLTID taggad av. Jag kan sitta ner på en fest och ha as tråkigt och vara på väg att gå hem.. Men om någon sätter på denna låt så står jag på dansgolvet på en sekund ! Love it! Och videon är också riktigt het!
Impossible - Hon och Alicia Keys tillsammans! Good combo! Jag kommer ihåg när stripped precis hade kommit, så gick jag och Andrea och sjöng på den här hela tiden!
Can't hold us down - Allt jag har att säga är GIRL POWER!
Come on over baby - Denna låt fick mig att upptäcka Christina Aguilera när jag va liten. Det var typ den första jag hörde med henne. Den fanns på min "Hits for Kids" skiva eller liknande. Och jag älskade den. And i've loved her ever since.
Thank You (Dedication to Fans..) - En fin låt om hennes tacksamhet mot hennes fans.
Sen älskar jag hennes version av At Last av Etta James. Hennes röst i den låt är riktigt grym..


Christina och Etta James

Nej ush det här var för svårt. För jag kommer bara på fler och fler låtar hela tiden! Aja, jag kan berätta varför hon är bäst istället. Eller varför jag tycker det. Först och främst : Hennes RÖST! Behöver jag ens säga mer? Hennes röst slår allas. Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion; Visst dom är alla duktiga och skickliga sångeskor, men Christinas röst är en klass för sig. Top klassen that is. Kraften hon har i hennes röst, hur hon använder den, hennes höga noter, hennes "sound" helt enkelt. There is something about it som skiljer henne från alla andra!
Sen hennes texter! Det finns vissa texter där hon blottar sig själv helt. Vilket, enligt mig är väldigt beundransvärt! Som exempelvis i Oh Mother och I'm OK. Sen beskriver hon även känslor väldigt bra, och är väldigt stark. Och det visas i hennes texter väldigt mycket. Sen hur hon sjunger med sån inlevelse, hur man typ känner att hon menar varenda ord....
Okej, jag kan babbla på om henne hur länge som helst. Så jag ska sluta nu. Om ni ens orkat läsa det här. Hur som helst. Christina is the Queen, och jag tyckte ni behövde förstå det lite. Haha.. Och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till hennes nya album! Nya låtar, ett helt nytt sound, men samma Christina. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0