Den roligaste våren i mitt liv.

Hello! Sitter och äter kyckling/tomat/lök/champinjon-omelett till lunch. Very tasty I must say! Jag är hemma och skriver uppsats idag. Sjukt mycket som ska in den här veckan som sagt! Men nu är jag på gång iaf! Det var ett jävla bra tag sen!

Skypade med syster idag! I miss her so much! Men vi har pratat mer nu än vad vi gjorde när hon bodde i New York, så det gör så att hon inte känns liika långt bort. Trots att hon är längre bort. Så det är ju bra! Plus att hon är duktigare på att blogga den här gången. Så det gör ju också mycket! Att man får lite insight i hennes vardag!

Kollade även på vad jag skulle ha för kläder till skivan idag. Vi har tema "karaktärer", och det kommer bli grymt (20 MAJ på Göteborgs Nation everyone!!) Jag ska vara Catwoman, och jag ska satsa riktigt mycket ! Kattöron och mask och allt ! Kommer bli awesome!! Haha ! Guuud vad jag ser fram emot alla skivor! Den första går jag troligtvis på imorgon!! Då två naturklasser och en samklass från Fyris har skiva på BJ!


Den här våren kommer typ vara den roligaste i mitt liv! Gud vad jag ser fram emot allt! Sista veckorna på Fyrisskolan (Efter allt plugg är inlämnat, och man bara sitter ute i solen och har "utomhus lektioner".) Alla skivor! Och STUDENTEEN!!!!!!! My god, jag börjar ju bli stor nu!

 CHEERS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0