Har jag ett tekniskt fel?

Caution för en massa klagande!


Jag blir så trött på allt tekniskt runt omkring mig. Min dator. Vår nya skrivare. Min mobil. Aaaallltt!

Min dator fick virus och lämnades in för omformatering. Samtidigt så köpte mamma ny printer. En sån där as bra som man kan skriva ut as fina kort med/kopiera/scanna, ja allt. Sprillans ny. Så när jag ska koppla in den, så FUNKAR den inte!? What's up with that lixom?? Den gick inte ens att starta. Jävla skit ! Så åkte hon tillbaka med den, och samtidigt så hämtar hon min dator som var klar. När jag ska koppla in datorn så startar den, men jag ser inget tecken av det på skärmen. Det är nått fel med skärmen tänker jag= så jag kollar på sladdarna och märker att ena sladden som går från skärmen till datorn verkar vara sönder. Så mamma åker och köper en ny sladd till mig, och får en ny printer, som funkar eftersom dom testade den i affären.
Så när jag finally har allting, och ska koppla in min dator och skärmen och printern till den så kopplar jag in den nya sladden... DEN FUNKAR JU FUCKING FORTFARANDE INTE!!!! Jag blir så ARG! För skärmen lyser, det är inget fel på sladdarna, och datorn funkar= VAD ÄR FELET?

Sen så har min mobil tappat vibrationsförmågan också, så jag vaknar knappt av larmet på mornarna (eftersom vibrationen mot underlaget låter ju typ högre än själva signalen!) PLUS att knapparna strular.

Jag börjar undra om det är mig det är fel på!

Lateerz

Kommentarer
Postat av: Andrea

Tror att jag har den defekten ocksa, elektronik bara brakar sonder runt mig. Min dator, min handelsbanken internetdosa, mina mobiler brukar inte overleva som du vet, hade inte direkt tur med skrivaren hemma. Vet inte vad det ar for fel pa oss?

2010-05-11 @ 09:55:38
Postat av: Victoria

Hände så på min dator också. Felet var att belysningen i skärmen hade gått sönder.

Har du testat att koppla in din dator till en annan skärm?

2010-05-13 @ 16:20:31
URL: http://accordingtomoi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0