Last week i gymnasiet

Åh Christinas nya album på Christina Aguilera radio!♥ Jag har redan mina favoriter! Men mer om albumet när jag har det i händerna, då känns det som att jag kan "recensera" det bättre. Men Christina är alltid Christina. BÄST med andra ord.

Idag vart det en kortis dag i skolan. Lite charader på filosofin imorse och sen var det klart. Haha mycket roligt!

Efter skolan så mötte jag upp pappa (som landade imorse) för lunch på Riverside. Jag åt en god ceasarsallad och njöt av min kära pappas sällskap :) Stackarn har brutit ett revben. Genom att åka ktm a.k.a. "dirt bike" i öknen med hans kompisar. Eeeeh 40-års kris? Haha nejdå.. Det är ju bra att han har en "hobby" iaf. Fast jag skulle må bättre om det inte var en extreme sport. Haha. Aja. Efter vi ätit så åkte vi hem och drack iskaffe och kollade på när Theo visade sina tricks på studsmattan. Myspys :) Sen kom mamma hem också och nu är dom på utvecklingssamtal med Theo.

Det är underbart väder idag med. Klarblå himmel och illgröna träd. Wonderful! Svensk sommar är faktiskt jävligt fint! HOPPAS DET HÅLLER I SIG TILL STUDENTEN! Men enligt expressen idag så ska det vara kanonväder även då! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! Betygen är nu satta och jag har bara 4 dagar kvar i gymnasiet! Det känns så sjukt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kära klass! Fan vad jag kommer sakna att träffa alla varje dag! Bild från innan skivan, snodd av Zimones facebook :)


Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag hoppas ni far lika bra vader som vi hade!

2010-06-01 @ 08:09:57
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: A

verkar härligt (Y :'D

2010-06-01 @ 08:21:30
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0