Lovin' it!

Nope, jag har inte slutat vara den överpositiva versionen av mig själv som jag vart idag. Det håller tydligen i sig. Jag vet inte vad det är med mig men trots oändligt mycket plugg och annat skit i mitt liv, så känns livet så JÄVLA bra just nu! Livet leker. Haha , nu spyr ni snart på min gladhet.

På valborg jobbade jag till ca 22. Sen åkte jag och Selma hem till mig och drack en massa gott vin och pratade igenom livet i mitt kök till mitt i natten. En väldigt värd och mysig valborgsnatt måste jag säga! Jag var så himla trött efter jobbet, så det var precis vad jag behövde!!

Igår så jobbade jag till ca klockan 20. När jag gick ut från jobbet och märkte hur LJUST det var ute, och hur FINT väder det var, så kände jag att det inte var ett alternativ att bara åka hem och inte göra någonting. Så jag ringde Selma och vi fick för oss att gå och sätta oss och dricka vin på någon uteservering. Så vid klockan elva satte vi oss på plock och drack rosé. Sen när vi tyckte det var för lite drag där så gick vi till Terassen och drack drinkar istället. (DERAS MOJITOS!♥) Haha sen fortsatte kvällen och vi träffade allt från sköna italienare till roliga killar från dalarna som vi pratade dalmål med och satt och skrattade med tills magen värkte på Mcdonalds till klockan halv 4 på morgonen. Därefter blev det Taxi hem och däck i Selmas säng.

Sen idag har jag vaknat hos Selma, vart ute i solen, och jobbat ända tills nu på kvällen. Så där fick ni en rejäl update!! Nu kastar jag in lite bilder också från lördagskvällen, sen tänkte jag duscha, plugga och sen sova!!



Haha. Fun night!

Imorse på väg till bussen. (Ja jag vet inte riktigt varför jag posar så konstigt ibland..)

Njut av livet people!!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Ser sjukt mysigt ut! Och sista bilden - svensk vaaaaar! I miss it! Du ar vacker.

2010-05-03 @ 00:14:52
Postat av: Paula

Det var riktigt kul!! Jaa svensk vår saknar dig med! (Jag!) .

Thanks <3

2010-05-03 @ 01:10:34
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Selma

HAHAHAHA jag dööööör!! Fyfan va kul va hade Paula! <3

2010-05-03 @ 17:32:03
URL: http://pdsc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0