13 Nov, Bronte Beach

Godmorgon! Solen skiner idag med (so far.. klockan är tjugo i 8) och idag jobbar jag 11-7 i Bondi affären. Ska nog åka dit lite tidigare och sitta på stranden och läsa innan jobbet. Myspys!

Igår var jag på Bronte Beach hela dagen. Det är den som ligger nära Bondi. Man kan ju gå coastal walk i mellan dom. Eftersom det var lördag så var det helt packat med folk. Den här månaden är det en konstutställning längs coastal walk med skulpturer av olika former som heter "Sculptures by the Sea", så på grund av det så var det väl ännu mer människor! Men jag hittade mig en liten plats bland alla hängivna solare och la mig och läste. Efter som det fläktade så skönt kände jag mig inte i behov av att bada, men jag bestämde mig att jag var tvungen att ta mitt första dopp (Nej, jag har inte badat sen jag kom hit). Det var is kallt i vattnet och vågorna var sjukt stora. Man får inte bada på hela den stranden utan dom har delar där det står varningsskyltar att det är farliga undervattensströmmar, och kommer man nära dom delarna i vattnet så visslar livvakterna och viftar surt att man måste hålla sig borta därifrån. Vilket jag tycker är as bra! Hur som helst så försökte jag hålla mig nära vattenbrynet, men när jag ville gå lite längre ut kom det en stor våg och jag blev omtumlad och hamnade lite längre upp på stranden. Detta hände två gånger (tubtopp bikini var dessutom inte ett så smart val, hehe) så efter att jag fått nog av kallsup gick jag upp och solade igen. Jag undrar om australiensarna vet hur det är att bada i lungt och skönt vatten, som man inte typ drunknar av. Oh well.

Nu måste jag get ready for work. Men här är lite bilder från igår! Jag tog inte så många för jag kände mig oinspirerad och jag tyckte det var fult när det låg så mycket människor på stranden haha. Men här är några.


Sculptures by the Sea!




Som sagt.. Inte lite folk.


Det där vill jag göra!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0