The past week.

Fy skäms på mig. Nu ska jag skärpa mig med bloggandet! Anledningen att jag inte har bloggat har vart för vi inte haft internet mostly, men också för att vi bodde på hostel i 2 dagar för att dom hade sprayat ner våran lägenhet med bedbug-gift. Men nu ska ni få en fet update!

Förra helgen var vi bjudna på engagement party. En svensk tjej som Andrea känner har förlovat sig med sin Aussie pojkvän, och dom hade en fin fest ute i Cabarita på en restaurang som han var delägare i. Det tog sjukt långt tid att åka dit för mig och Andrea. Vi skulle egentligen the ferry till Parramatta, men efter raceande med en cab från Paddington till Circular Quay (I hamnen vid Opera huset, där dom flesta bussar, tåg och färjor går) så missade vi färjan med typ 2 minuter. Så då frågade vi när nästa gick, då sa tanten som jobbade vid färjorna bitchigt "Honey there are no more ferries to Parramatta!" Vi ba jaha !? Vad gör vi då?
Det slutade med att vi tog tåg, sen ett till tåg, och sen en taxi så kom vi äntligen fram till den fina restaurangen vid vattnet. Det som var så sjukt irreterande var att när vi kom fram, kom Sanna också fram MED EN FERRY! Så det gick alltså fler. Jävla bitch tant!
Anyways. Det var en jättefin restaurang, det var mycket folk, människor i alla åldrar, trevliga svennar osv. Paret höll söta tal till varandra. Plockmaten var typ from heaven! Massa seafood, stora räkor med aioli, oysters (som jag smakade för första gången! Det smakade inte mycket, men det var helt okej!), skagenröra, andra goda röror, ostar, olika små appetizers som servitörer/servitriser gick runt och bjöd på. Sen var det open bar också, så vi drack en massa bubbel och åt god mat och dansade en massa. Sen åkte vi på efterfest till parets hus, som också låg vid vattnet och var riktigt stort och as fint. Anyways, bra kväll!!

Lite framgooglade bilder när jag googlade på restaurangens namn. Så såg det ut iaf! As fint!

Sen jobbade jag söndag-fredag. Det var världens storm i början av veckan. Stormar i lite mer tropiska länder är så läskiga! Jag har aldrig sett moln blåsa så fort, och enda gången jag sett så många blixtrar efter varann var i Dubai sist när jag och Andrea och Michelle var där. Jag sprang till fönstret lite då och då och sa "Woow den var stor! Woow kolla den blixten" typ. Haha.

Igår var vi bjudna till en fransk tjej som heter Claire på middag. Hon jobbar också på funky femme, i Mosman där Andrea jobbar. Så igår efter jobbet så åkte jag hem, gick ut och powerwalkade, duschade och åkte till Mosman i den härliga eftermiddagstrafiken. Det som brukar ta typ 10 minuter tog en halvtimme, så ja det tog ett tag. Hur som helst så bjöd hon på mat och goda ostar (såklart, hon är ju fransk), och Poires Belle Hélène till dessert. Vilket typ är glass, chokladsås och söta tillagade päron. Det var gott!
 

Sen såg jag min första possum igår också! Jag freakade inte som jag trodde att jag skulle, men det kan ha vart för att jag var "prepared". Claire och hennes pojkvän har nämligen en Possum som brukar komma och hälsa på på deras baksida, som dom brukar mata osv. (!) Så när jag var på baksidan så kollade jag efter den hela tiden. Och när den väl syndes så satt den typ tyst i ett hörn och gjorde inte så mycket. Och den var mycket mindre än vad jag trodde att den skulle vara. Hur som helst så är det ändå sjukt äckliga djur!

Idag är jag ledig, och det är riktigt varmt så jag åker nog till bronte snart och chillar på stranden ett tag! Sommaren har anlänt lite och igår och i förrgår, och idag har det vart stekhett. Jag jobbade igår och i stekhett väder, i en affär som inte har en fungerande aircondition var det Inte så kul vill jag lova. Oh well, hellre värme än kyla!
Puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0