Wear sunscreen

Hello!  Har kommit hem från jobbet nu, har precis ätit nudlar till middag (standard maten) och nu tänkte jag kolla på Friends!

Jobbet var roligt idag! Jag jobbade med två tjejer som är jätte snälla, en svensk och en Aussie. Vi stog mest och pratade hela dagen. Förutom när våran franska bitch till teamleader kom in i affären lite då och då. Hon och jag hade ett långt argument om skin cancer. Hon var så sjukt envis och hade så himla fel att det bara var komiskt. Basically så har hudcancer och solkräm enligt henne ingenting med varandra att göra, och det spelar ingen som helst roll om man använder eller inte använder solkräm för man kan få lika mycket cancer ändå. Men enligt mig (vilket jag trodde alla typ såg som en självklarhet) så är det ju mindre risk att få hudcancer om man använder solkräm! Duuh ! Det var komiskt, för vi båda sa åt varandra att gå hem och googla men jag vet ju till 100% att jag har rätt, jag behöver inte ens googla för att det är så självklart! Oh well..

Jag älskar verkligen Bondi. Inte bara för att stranden där är nice, men för att det är så mycket folk och så mycket liv där. Lite mer unga party människor också. I like it! Och jag gillar att jobba där också. Bara att stå och vänta på bussen och kolla ut mot havet i solnedgången - det kan ju inte bli bättre! Nu när det har vart varmare de senaste dagarna så känner jag verkligen att jag inte har ett piss att klaga på! Jag jobbar mycket, visst. Vi har en dyr hyra, visst. Vi har bedbugs i vår lägenhet, visst. Men vad har jag egentligen att klaga på!? Fyfan vad livet är bra ändå!

Bilder från min lunchbreak idag.

Min goda lunch-sallad: Sweet potato sallad & Greek Sallad. Yum! Sen ett fullsmockat Bondi. Fint väder + helg + Bondi = Fullsmockat med turister och locals som söker sig till havet! Helt sjukt! Bussen dit som brukar ta 10 minuter tog typ 40 minuter imorse!

Jag jobbar hela nästa vecka förutom lördag, men om det är bra väder så ska jag ska försöka åka till Maroubra beach efter jobbet och hänga på stranden med min nyfunna vän Steph (Aussietjejen som jobbade med mig idag). :)

Puss!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0