Worth remembering.

Det blev en kort vistelse på stranden. Pga min beslutsångest så segade jag lite, vilket jag inte borde gjort!! För precis when I got there så blev svepte ett molntäcke in och det blev inte så mycket sol efter det. Men jag sket i att det blåste, och att det var molnigt och la mig där i min bikini och lyssnade på musik läste ändå.

Det var ganska mysigt faktiskt. Trots att det var mulet. Jag kan inte få nog av havet. Bara att vara nära det gör mig lugn. När det blev lite väl kallt så svepte jag in mig i en kofta och satt och kollade ut mot de stora gråblåa vågorna, och på de envisa surfarna som också ignorerade kylan. Att sitta och titta ut mot vågorna gör en så harmonisk tycker jag. Så trots att det inte blev så mycket sol på stranden idag så var det ändå mysigt! Och faktiskt så har jag fått väldigt svaga bikinisträck som inte fanns där innan! I det här landet tar solen alltid! Trots solskyddsfaktor 30 och ett molntäcke över sig!

Jag satt nyss och kollade igenom gamla bilder. Och fastnade i ett album från förra december. Min sista julavslutning på Fyris. Den dagen jag gjorde det jag alltid drömt om. Jag sjöng i domkyrkan. Med mikrofon i hand stod jag framför en hel skola, på ca 1300 pers, och sjöng solo. Det var lite läskigt. Men det var också det absolut roligaste jag har gjort! Det finns nog inget som slår det! Jag kan inte beskriva känslan!


Lätt en av de bästa sakerna jag gjort! Skulle jag få chansen så skulle jag göra det igen, och igen, och igen och igen och tusen gånger om! It's what I love!

Nu ska jag dricka grönt té och kolla på film! Sen väntar tvätt och mindre roliga grejer..
Puss♥


Kommentarer
Postat av: MichelleJ

Du var BÄST!

2010-10-27 @ 22:52:53
Postat av: Sara

iiddoolll då? :D

2010-11-01 @ 12:59:30
URL: http://litenvsstor.blogg.se/
Postat av: Paula

Ja det var också kul! Men inte lika :D !

2010-11-02 @ 06:28:59
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0