Sydney, Australien.

Nu är visumet sökt och så fort jag har det bekräftat så bokar jag flygbiljett. Så nu kan jag lika gärna berätta för er också. Jag kommer förmodligen, om bara några veckor flytta till Sydney, Australien, där syster min bor. Planen är att åka dit på "Working Holiday" som det heter, och jobba och ha det bra. Ni som känner mig vet att jag har velat detta länge, riktigt länge, så nu är det äntligen på gång! Jag är mega excited, men det är också lite pirrigt. Men så ska det ju vara.

Min dröm har alltid varit att göra något spontant och galet efter studenten. Resa till nått annorlunda land och leva livet. Och nu, efter jag haft en av de bästa sommrarna i mitt liv, så får jag göra det jag längtat efter! Dock så vet jag att det inte kommer att vara en dans på rosor när jag kommer dit, utan en massa jobbsökande och snålt levande väntar. Men jag är så glad att äntligen få göra något annorlunda, och något som inte är så "safe" eller vad man ska säga. Uppleva nya saker, platser, kulturer; jag älskar sånt!

Nu kanske det känns som det här kom väldigt plötsligt. Och det gjorde det för mig med. För några dagar sen kunde jag inte ens drömt om detta. Men nu får jag chansen, och detta är något jag aldrig skulle tacka nej till!

Som sagt, jag kommer sakna folk så himla mycket!! Vissa sjukt mycket! Men I know i'm doing the right thing! Sen är det vääldigt mycket som måste hinnas med innan jag åker också! Träffa alla innan jag åker. Fixa en massa saker. Och börja packa ihop mitt rum. Sen FRUKTAR jag packningen. HUR ska jag packa ner mitt liv i 20 kilo!?!?!? DET GÅR JU INTE!! Men det löser vell sig. :)




Kommentarer
Postat av: Madeleine

Åååh, blir glad för din skull :) Meeeen, då måste vi hinna fika innan ju Inger !!!

2010-09-01 @ 19:58:14
URL: http://madeleinehallberg.wordpress.com
Postat av: Paula

Åååh tack! Jaaa klart vi måste! Hör av dig bah!

2010-09-02 @ 00:16:22
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Sara

ah men durå

2010-09-04 @ 03:38:21
URL: http://litenvsstor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0