Dagens to do list & klagomål.

 ♦ Damsuga
 ♦ Städa rum
♦ Söka Visum
♦ Fika med Wafa
♦ Träffa de tre M:en och dansa på DC?

(de tre M:en = Michelle, Maria & Madde)

Dock är jag osugen på dans. Yeah you heard me. Grejen är att alla bra danser, eller alla som jag gillar, ex. House, Street, Locking, Popping osv. Är i den sämsta lokalen. Plus att dom kurserna är väldigt populära så det blir smockfullt med folk i typ världens minsta lokal. Ja ni kan ju tänka er hur luften blir där inne när det är så mycket folk så man inte ser läraren om man råkar hamna längst bak, och alla står och dansar för fullt. Typ inget syre, äckligt svettlukt och riikttiigt jävla varmt! Typ som i en bastu, jag skojar inte! Visst, det finns en enda fläkt, men den hjälper inte ett piss.
Ex. igår när vi kom dit. Då kom vi lite sent till Housen. Då var det redan smockfullt, vi fick knappt plats längst bak. Och så fort vi gick in så kände vi den äckliga lukten och värmen. Sen såg vi ingenting och dom hade redan dragit igång med koreografin osv. så vi sket i det och gick ut på promenad istället. Sen var det ragga dancehall, vilket jag inte gillar, och då var det minst lika mycket folk, och ännu äckligare luft, så vi gav upp och sket i att dansa igår.
Jag blir besviken på DC! Jag tycker verkligen dom borde ha nån av street kurserna i någon av dom större lokalerna!!! Enda dagen dom har det är på fredag, och då kaan inte jag. För då äre kräftskiva i stockholm som gäller!
Meen jag ska ändå inte dansa där i höst, så what do I care.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0