Förväntningar!

Det har inte slagit mig helt att jag ska åka. Men det börjar sjunka in lite. Ikväll på kräftskivan så pratades det ju självklart mycket om det, och ja.. Jag ska ju verkligen åka! Kan ni fatta det? Det kan jag knappt själv!

Jag tror det bästa av allt är att jag får träffa syster, som jag saknar så mycket. Att jag slipper uppleva svensk vinter på minst ett år (det kan nog vara det bästa!). Att jag får se och uppleva nya spännande delar av världen, ett nytt klimat, ny natur, nya typ av människor, och att jag kommer att utvecklas så mycket som person! Jag har inte för höga förväntningar, men dessa grejer vet jag att jag kan förvänta mig! Och det är more than enough!

Ja, det blir mycket "omg jag ska flytta"-prat framöver.. Men ja, det är ju typ det enda jag tänker på. Så det får ni leva med.
Btw, om ni har undrat det, så fortsätter jag självklart att blogga därifrån. Jag lovar att blogga så mycket och så ofta som jag kan där nere! Ta en massa bilder och keep you updated om mitt Australien-liv!

Imorgon ska jag nog börja packa. Jag har lite småpanik över att jag ska glömma något viktigt, och över att jag ska bli tvungen att lämna kvar kläder här. Jag får helt enkelt klä på mig halva min garderob och packa ner andra hälften. S e p a r a t i o n s å n g e s t över mina kläder!


Kommentarer
Postat av: Sara

Som sagt, jag och michelle kan ju ta hand om dina vinterkläder ;)

2010-09-04 @ 15:54:00
URL: http://litenvsstor.blogg.se/
Postat av: Paula

Haha det tror jag säkert att ni kan!

2010-09-04 @ 16:36:18
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0