Funky Femme

Aloha. Eller ska jag säga G'day Mate? Dock används det inte så ofta som man tror. Har typ inte ens hört det en enda gång.

Imorse var jag på Andreas jobb och träffade hennes chef. Kommer förmodligen få jobb där. Dock hoppas jag på att jag får jobba på nått ställe närmare Paddington än Mosman (Där Andrea bodde förut, och där hon jobbar). Men dom har massa affärer i hela Sydney, och jag sa att jag bodde i Paddington, så det blir kanske Newtown eller Balmain eller nått. Har dock ingen aning om vart ställena ligger med det ska jag googla fram :) Närmare än Mosman verkar det som iaf.
Funky Femme heter affären där Andrea jobbar. Dom har inte så jätte fina kläder, men villa är helt okej, sen kan man hitta några som till och med är fina. Men det blir nog ingen stor shopping där i framtiden.

Var inne på några affärer här i Paddington här om dagen, och oh myyyyy vad fina kläder det finns. Dock väldigt dyra. Men typ Sass & Bide - HEJ PERFEKTION! Men men, jag får se till att jobba mycket nu så jag har råd att shoppa lite! För jag har insett hur lite kläder jag tagit med mig hit. Typ bara klänningar.. Och det är fortfarande typ växlande vår väder här, så ibland är det lite kallare. Men summers comin' up så jag klarar mig nog.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0