Jag och flygplatser...


Här sitter jag nu!

Jag är ganska vimsig och virrig av naturen. I get it from my mom. Då kan ni ju tänka er hur det går när jag är ensam på en flygplats. Ja, jag lyckades gå helt fel både på Arlanda och i Frankfurt. Nu i Abu Dhabi hade jag ju hjälp av min tyske vän, men nu har han gått iväg. Han skulle promenera lite. Men jag är för trött för sånt så jag stannade kvar. Men nu börjar det bli lite väl tomt här i gaten så jag börjar undra... Har jag hamnat fel igen nu??

På Arlanda kollade jag på mitt seat number och trodde att det var min gate. Gick till 20 A och det var inte en kotte där.. Jag ba hmmm.... jag frågar. Så var jag heelt fel.

I frankfurt (mega flygplatsen!) så gick jag hur långt som helst åt ett håll, och var bombsäker på att det var rätt. Sen när jag frågade i Service Center så var jag på fel Terminal.. Så då fick jag åka lite tåg sen. Höhö..

Nu ska jag gå på toa och sånt och leta rätt på min kompis. Så att han kan hålla rätt på mig och så att jag inte tappar bort mig själv igen.

Puss.


Kommentarer
Postat av: Andrea

HAHAHAHAH du låter fan värre än mig! Fast jag och Rasmus brukar ju ifs hålla koll på biljetterna åt dig :) Det är ett väldigt vackert regn/åsk/blixtväder här just nu, hoppas du missar det!

2010-09-14 @ 11:05:50
Postat av: Anonym

Hej!

Jag försöker hitta nya "Blogglovinvänner" som har intressanta bloggar att följa och som också är intresserad av att följa min blogg. Är du intresserad av detta så får du gärna höra av dig, annars är det ju bara att du tar bort min kommentar.

Ha det bra! =)

2010-09-15 @ 22:09:37
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0