Livet leker lite!

HEJ! Har lyckats haffa internet en liten stund!

Igår var en jätte bra dag, och jag är så lycklig att jag åkte hit! Trots saknad av er där hemma. Jag och Andrea gick och fikade mitt på dagen och satt på en mysig uteservering och drack iskaffe och pratade i solen. Sen gick Andrea till jobbet och jag promenerade ner till Balmoral beach. På vägen såg jag en jätte stor ödla! Såg typ ut som en mini dinosaurie! Haha. Den satt där mitt på vägen, så jag gick fram och skulle fota den. Men sen började den gå as snabbt mot mig, så då blev jag rädd och halvsprang därifrån haha. Mobbat.

Balmoral var hur fint som helst och jag satt där by myself i solen i flera timmar ute på en liten ö gjord av klippor. Musik i öronen. Sol stekandes på ryggen. Kakaduor som promenerar förbi i gräset. Kameran i högsta hugg. Papegojor i träden. Vågor som slår mot klipporna. Otrolig grönska och exotiska träd. Segelbåtar seglandes förbi. Värme och vår. Ja, jag tror nästan jag hamnat i paradiset! Fick en massa bra bilder också, som jag lägger upp så fort jag kan!

Sen på kvällen gick jag, Andrea, Mia, Sanna och Jenny ut och åt på en japansk (eller var det thai?) restaurang och åt as god mat och drack en massa vin! Vet ni, man tar med sitt egna vin till restaurangerna här. Rätt smart if you ask me! Slipper man spendera pengar på dyrt restaurang-vin.
Sen blev det utgång. Det började på Oaks, ett ställe där Andrea och dom brukar hänga på här i Mosman. Sen hittade vi några sköna Aussies som vi åkte till Manly med, och så dansade vi och partade där resten av kvällen.

Ja, det var en lyckad utgång! Vi hade as kul. Hittade en as skön kille som jag dance battlade med! Hahaha so funny!

Men nu ska jag hoppa i säng för jag är svintrött! Vi har fått lägenhet nu btw! I Paddington! Yay!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0