Many goodbyes.

Ledsen för dålig uppdatering idag.. Meen ni fattar nog. Jag har haft fullt upp!


Madde hos mig i somras.
Sa Hejdå till Madde imorse. Känns så sjukt konstigt att vi inte kommer ses på 7 månader ! Vi har inte vart ifrån varandra längre än typ 3 veckor ända sen 7an typ! Och du ska vi vara ifrån varandra i mer än ett halvår! Kändes inte riktigt som ett hejdå påriktigt. Kändes typ overkligt. Men men, skype, msn och facebook finns!!

Vid halv tolv gick jag på en lååång promenad med Anna! Mucho trevligt! Sen blev det det andra Hejdået för idag. 

Hahahaha Anna, jag och Madde på en studentskiva i våras. Den bjuder vi på!

Sen skyndade jag mig ner på stan. Köpte ny mineral foundation och var på apoteket en snabbis.
Sen träffade jag Sara, och vi gick mest runt och pratade, köpte typ 1 kg godis till Andrea (som längtar efter svenskt godis) och sedan satte vi oss på Unico, och pratade även lite med en stressad stackars Desirée som typ jobbar ihjäl sig där. Men det är bra, då kan ju hon komma och hälsa på mig sen ! :D :D Gulle! Det var iaf kul att jag hann träffa henne innan jag åker.

Sara och Dessie hos mig i somras.
Jag och Sara satt iaf och åt och fikade en stund sen skulle hon till jobbet och jag skulle hem. Det blev ännu ett Hejdå. Det var lite sorgligt, men vi lovade att skypas och msna och facebooka mycket! Och så sa jag till henne att hon skulle tvinga dom andra att skypa mycket också haha :) Sen lovade hon att hon skulle styra upp en träff med hela gänget och kolla resor ner till mig i december. Det skulle va så kuuul om alla kom till typ Jul och Nyår! :) ♥

När jag kom hem så väntade middag med la familia! Mormor kom, Linnea och dom kom så åt vid god avskedsmiddag for me. Toast skagen till förrätt. Kött med svamp och kantarell sås till varmrätt och äppelpaj till efterrätt. Allt made by mami! Det var gott! Sen vart det massa Australien prat, lite tårar, massa tjat på att mamma och dom ska komma och hälsa på (Jag och Linnea tjatar som bara den, vi hoppas på sportlovet!). Sen blev det mer hejdå, fast dom träffar jag imorgon igen!

Sista kvällen i Portugal i somras. Och ja, det blir nog en Portugal resa nästa år igen. Yay!

Nu ska jag fortsätta ladda musik här hemma, lägga in på min externa hårddisk, se till att ha det mesta packat och sen gå och lägga mig. Imorgon får jag besök av många filurer som vill ses en sista gång innan jag åker. Mysigt♥. Så då vill jag ju hinna vara med dom istället för att vara tråkig och stå och packa hela dagen.

Godnatt! ♥


Kommentarer
Postat av: Safi

Hopas du har en trevlig resa :)

2010-09-13 @ 09:37:34
URL: http://safiis.blogg.se/
Postat av: Paula

Tack Safi! :)

2010-09-13 @ 12:02:32
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Sara

.......<3

2010-09-13 @ 12:58:27
URL: http://litenvsstor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0