POCAHONTAS

Helloooo. Idag har jag vart och slingat mig och klippt mig hos mamma. Sista gången på men än en halvår. Haha. Hatar att klippa mig, blir alltid missnöjd men det behövdes! Toppade bara lite. Men nu ska jag fanimej ta hand om mitt hår så att det blir långt igen! Det var typ det största misstaget i mitt liv att klippa av det! USH!

Sen kom M&M hit och vi kollade på pocahontas och åt glass. Haha vilka småbarn vi är. Men det var mysigt!! Men Michelle var jätte förkyld och Maria hade ont i magen och massa, så dom åkte hem sen. Meeen jag måste ändå packa!!
 


Shit vad man ville vara som henne när man var liten! Hon var ju typ vackrast ever!

Ikväll är det idol också! Säsongspremiär för 2010 och det börjar med Stockholm auditionen! Späännaanndee. Haha kanske lite extra spännande. Bara vissa av er förstår vad jag menar haha.
Nej men jag var nämligen där. Jag och två kompisar. Och jag kan säga att det var typ det roligaste jag gjort, kändes typ som man va på en skön musikfestival där alla älskade att sjunga! Jag ska lätt göra om det!! Och nej jag kom inte med haha. Vi var bland dom sista i kön, på den sista auditionen, så juryn man träffade så sent på dagen gav en inte direkt en chans. Hörde massa människor som var helt sjukt grymma på att sjunga som dom typ hade sagt "Kul att du kom, Kom gärna tillbaka nästa år.".. Men det var riiiktigt kul i alla fall! Träffade så sköna människor, körde allsång i kön, skrattade åt folk som var tok-seriösa och sjöng jätte falskt osv. osv.  Träffade bara 1 på hela dagen som gick vidare, (av alla dom jag pratat med) men han åkte ut sen när han fick träffa riktiga juryn, för att han inte kom på en annan låt att sjunga. Men han var riktigt duktig! Vi blev homies haha. Så han ska jag kika efter ikväll!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0