Daylight Savings

Godmorgon! Andrea ligger och snarkar(nästan i alla fall) och jag sitter uppe med tuppen och äter grapefrukt! Gott! Imorse hände något som kan vara en av de bästa känslorna som finns! Mitt alarm ringde klockan 07.00 precis som vanligt. Men sen när jag kollar på telefonen så kommer jag på att det är daylight savings idag (vi går över till vintertid här) så helt plötsligt var klockan bara 6 och jag hade en hel timme till att sova! HUR skönt!?
Sen nu när jag väl gått upp så är det strålande väder, blå himmel, sol och nästan vindstilla, så ja, jag är på jättebra humör! Igår när jag kom hem från surfingen så var jag Helt död! Planen var att jag kanske skulle på middag hos en av mina jobbarkompisar, men när jag kom hem så ville jag bara gå och lägga mig typ. Tror jag somnade vid 21.30 eller nått. Trött tjej!
Igår på surflektionen så fick vi som hade surfat några gånger sticka ut och surfa direkt, utan någon form av genomgång eller nått innan. Det var kul! Så vi surfade ett tal på dom små vågorna och sen när läraren var klar med genomgången för dom andra, så tog han med oss ut till dom större vågorna. Det var verkligen skillnad (obviously)! Jag kan erkänna att jag fick en och annan mega våg över mig och tumlades runt som inuti en tvättmaskin. Men två gånger lyckades jag fånga en av dom stora vågorna! Och det var en braaaa känsla! En annan tjej som var på sin 5e lektion fångade inte en enda, så det kändes bra! Eftersom jag bara var på min 3e! Haha :) Det var dock molnigt och väldigt blåsigt så när vi kom upp ur vattnet var det jätte kallt!
Idag är det ju dock strålande väder, som sagt. Så nu ska jag ta och smörja in mig ordenligt och sen bege mig till bussen. Det tar ju sin lilla tid med buss och färja dit så jag åker alltid ungefär 2 timmar innan.
Idag ska jag ta med kameran så jag får lite fina bilder från Manly! Man vet aldrig om det regnar resten av veckan lixom!
Puss!!!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0