Fredag!

Hello! Nu har jag surfat 7 dagar i sträck och tro mig, det märktes på dagens lektion. Mina armar kändes jätte tunga och jag har ont i skulderbladen. Och armarna och ryggen är det som får jobba mest. När man paddlar ut, när man ställer sig upp och när man paddlar för att komma i samma hastighet som vågen för att sen ställa sig upp. Hur som helst så var det ändå kul! Såklart! Imorrn och på söndag vilar jag och på måndag har jag min sista!

Eller vila kanske var fel ord. Både imorrn och på söndag måste vi packa som galningar, för på söndag kommer det flyttgubbar och vi flyttar till Andreas nya ställe i Cremorne. Det är ett hus där 3 (?) andra bor och hon har fått hyra ett rum. Tur att hon äntligen hittat nått! Jag sover där i 3 nätter och sen sätter jag mig på ett plan härifrån. Gud vad konstigt det kommer kännas. Gud vad konstigt det känns att bara säga så. Men jag har bestämt mig för att sluta gnälla. Jag har haft världens bästa tid här och det är jag nöjd över. Nu är det moving on till nästa kapitel som gäller.

Ikväll ska jag och "bondi tjejerna" som jag kallar dom (mina jobbar kompisar från Bondi affären) äta middag på Bondi FM. Det blir mysigt tror jag! Nu ska jag gå och servera Andrea lite vin, som hon verkligen behöver mitt i denna stress, och sen göra mig i ordning för att åka!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0