Två fina dagar

Har haft två underbara dagar med fina vänner. Igår kom Michelle (blondie) hit med sin hund som jag fick träffa för första gången. Finaste jag sett typ. Jag vill ha en ny, eller en till kanske jag ska säga, hund! Åh! Vi hängde hos mig lite sen bar det av mot stan där vi promenerade till Maria. Sen blev det lite små ärenden sen helt plötsligt var vi på Gränby Centrum. Där tog jag farväl av MochM och promenerar hem till Madde, där andra Michelle (Herregud vad många kompisar på M jag har!) och blir bjuden på middag. Madde hade lagat potatis, kyckling och fetaost sås (min mammas recept som hon är besatt av). För mig blev det ingen kyckling utan bara potatis och fetaost sås men det var supergott det med. Sen blev det allt ifrån en massa prat, dans/nostalgi trip/workout pass till Spice Girls och en massa skratt. Sen kom Nils hem och så kollade vi på Körslaget som de Nils och Madde hade vart på dagen innan för att vi skulle se om vi såg dom i publiken. Ja ja, hur som helst en fin dag/kväll var det!

Idag har jag lekt med Michelle (icke blond) hela dagen. Vi fick för oss idéen att promenera från henne (i Salabacke) till mig (I Sunnersta). 1 Mil, lite virrande i Boländerna, en massa prat och catching up och 2 timmar senare kom vi äntligen hem till mig. Då lagade vi Falafel och dog lite för att falafel är så gott. Sen kom hennes mamma hit och så satt vi och pratade lite med våra mammor innan dom åkte hem.

Det var det ungefär. Kanske inte så jätte intressant men jag ville mest skriva det för att jag tycker om mina kompisar så mycket. Himla fint att hänga med dom igen. Puss på er!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0