Australia-Sweden-France.

Hallo! Grymt daligt bloggande fran min sida, men jag har inte haft tid. Jag har forflyttat mig fran Sydney till Uppsala. Och sen fran Uppsala till Val d'Isere, dar jag nu ar for en veckas skidakning. Det kandes hur konstigt som helst att komma tillbaka till Uppsala, men nu nar jag ar har kanns det ju lixom inte sa mycket. Nu kanns det bara som jag ar pa semester lixom. Vilket jag ar.
Vi har akt skidor i 3 dagar, och idag ar fjarde dagen. Jag har gjort natt skumt med mitt ben, sa imorse nar jag knappte pa pjaxorna och akte nagra ak sa kande jag att det gjorde ont i varenda svang typ. Sa det orkade jag inte med, sa jag har en chilldag hemma pa hotellet idag istallet. Ganska skont faktiskt. Relaxa lite. Efter ca 7 timmars akning per dag sa blir man gaanska trott. Forhoppningsvis mar mitt ben battre imorrn sa jag kan aka som vanligt!
Vi har haft supervader varje dag, och jag smorjer in mig och smorjer in mig for att slippa skidglasogon branna. Inte det snyggaste vill jag lova!
Igar sag jag Burlesque pa pappas dator (han hade tagit med den at mig). Nej , trots att jag ar Christina Aguilera-crazy sa hade jag inte satt den an. Andrea vagrade ga pa bio med mig och se den i Sydney och vi kunde inte ladda ner filmer dar borta. Sa nu har jag ANTLIGEN satt den. Sjalvklart levererar Christina, grym var den!!! Och ja, alla som sagt det har haft ratt - det ar verkligen en Paula film! Jag ar glad for filmen far oppnar nog flera folks ogon om hur grym Christina verkligen ar. Jag sager det nu och jag har alltid sagt det, hon ar Bast. She's the queen. Punkt slut!
http://www.youtube.com/watch?v=HJ4KlqF547U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0