Surfer chick


google

Har precis kommit hem från Manly. Det gick bättre att surfa idag. Jag hade mer energi och var mer positiv. Jag tror inte jag fattade innan hur fysiskt ansträngande den här sporten är. Inte heller hur svårt det är, och hur långt tid det tar att lära sig. Visst, men en stor nybörjarbräda som är som skumgummi och jätte bred så kan man nog tycka att man lärt sig hyfsat bra efter några gånger. Men när man prövar på dom svårare brädorna så är det verkligen inte lätt. Samma med vågorna. På småvågorna kan det gå jätte bra, och man blir inte alls lika trött, men på dom stora "riktiga" vågorna så är det mer än dubbelt så svårt, och bara att paddla ut till dom tar musten ur en! Svårast tycker jag är att hålla balansen, inte stå för långt fram, inte titta ner utan titta framåt in mot stranden och hoppa upp i själva surfpositionen - samtidigt. Det är så mycket man måste tänka på för att det ska funka. Men ja, jag har ju 4 lektioner kvar. Så jag ger inte upp än! Jag ska lära mig ta de stora vågorna också, på en svårare bräda. Jag ska jag ska jag ska!

Låg kvar lite på stranden efter lektionen och åt min matlåda och försökte få lite sol. Men jag kan ärligt talat säga att det är väldigt för kallt för sånt nu! Även fast solen sken så blåste det och jag låg där med gåshud nästan hela tiden. Så efter jag torkat lite så bytte jag snabbt om och åkte hem.

Förövrigt så känns det som att jag har saltvatten överallt hur mycket jag än duschar. Öron, hår ja överallt. Det känns till och med som att jag nyser saltvatten. Så ja, jag känner mig lite som en surfer chick (förutom the fact att jag inte riktigt kan surfa ordentligt än). Jag går ständigt runt i flipflops, strandklänningar med bikini under, med rufsigt hår som känns strävt av saltvatten och som grädden på moset en liten våtdräktsbränna - jag är alltså brunare i ansiktet, på händer och fötter. Men I like it. Livet hade vart så mycket lättare om man alltid kunde leva såhär!

Tänkte lägga upp lite bilder, men min dator strejkar. Återkommer när den mår bättre.. (Om den nånsin gör det. Gud vad jag hatar denna dator!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0