Rasmus 18 år


Förra fredagen så var vi på Skarholmen på kvällen.

Det var lite småkallt om man inte satt i solen, så vi funderade på om vi skulle sitta inne. Men så blev det inte, för vem kan motså den här fina utsikten?

Vi var där för att fira Rasmus, som fyllde 18 den 2a Augusti. Och för att äta såklart.

Pappa
Theo

Fina fina mamma!

Lars

Det var mysigt. Vi fick filtar, hade ljuslyktor på bordet och drack och åt gott. Det är jättemysigt på Skarholmen på sommaren för er som inte visste det! Och man är där alldeles för lite! 

Jag åt en jättestor, men jättegod räksallad!

Pappa åt skagen och hamburgare och resten åt deras grillbuffé, med massa kött, fisk, sallader och grilltillbehör. Bilderna är på pappas och mormors tallrikar.

Mamma, Theo och Pappa.

Rasmus fick presenter.

Och såhär glad blev han för det.

Sen gick solen ner, och då blev det direkt mycket kallare.

Så då åkte vi hem och drack kaffe hemma hos oss. Mysig kväll! Och Andrea, vi saknar dig!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Fina bilder darling. Den på Mamma var ju sjukt vacker! De andra porträtten med såklart, men den på Mamma mest, började nästan gråta, tror jag saknar henne lite! Sen började jag nästan gråta igen när jag såg den med Mamma, Theo och Pappa för den säger så många olika grejer för mig.



Sen, helt annan topic. Storleken på dina bilder är jobbig att kolla på tycker jag. Alla är väldigt olika storlekar och vissa får inte ens plats i skärmen så man måste rulla ner för att se hela - förstör the moment. Sen tycker jag också att bilderna skulle sett finare ut om de var mindre. Detta kanske bara är en personlig grej som jag stör mig på..men just so u know liksom.



Puss (skype ikväll?)

2011-08-19 @ 02:01:35
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

Tack. Ja jag vet, hon har sett så himla fräsh ut på sistone vet inte vad hon har gjort! Vi har en vacker mami vi! Ja, vi saknar dig med.



Ja, jag kan förstå vad du menar men jag gillar när dom är stora. För ofta när jag är inne på bloggar så stör jag mig på att bilder är för små, jag vill lixom att man bara ska se bilden och inget annat. Men att dom är olika storlekar (tex många små i mitten) är bara när jag tycker det blir för många stora, och att det blir lite långtråkigt med 5 stora bilder på mat tex. efter varandra. Men jag ska tänka på det!

2011-08-19 @ 20:41:38
URL: http://paulasimons,webblogg.se
Postat av: Andrea

Jaa jag vet vad du menar, men det blir också irriterande när man inte kan se hela bilden på en gång tycker jag. Jaa olika storlekar gör inte så mycket, mest att man inte kan se hela!

2011-08-25 @ 02:47:17
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0