Sleepyhead

Jag var helt medvetslös av trötthet imorse när jag hade ställt klockan. Så då snoozade jag i två timmar till. Jag vill verkligen bara fortsätta sova idag, gärna hela dagen, men det går inte tyvärr. Idag ska jag nämligen bjuda med mamma, mormor och Lars på julbord på jobbet. Inte för min skull då, eftersom jag har ätit samma julbord i en vecka nu, men för deras skull såklart. Vi som jobbar mycket nu under julborden får bjuda med oss våran familj och komma och äta julbord gratis. Sen jobbar jag ikväll också.. Skippar nog att äta då. Två gånger per dag.. nja där går gränsen...

Sono_largeTumblr_lj3pge6vca1qgg8auo1_500_large
Nu borde jag fixa mig. Men jag är så trötttttt. Tror inte jag har återhämtat mig från i måndagsnatt när vi var på Lucia Movie Night. Har lixom inte sovit igen några timmar riktigt.

Ikväll efter jobbet kommer nog Michelle hit och då ska hon äntligen få hennes födelsedagspresent! Ja, jag är mer än en månad sen med att ge den till henne, då hon fyllde år den 12 November. Men men, den som väntar på något gott.. Efter hon öppnat den så kan jag ju visa er vad det är också, om ni vill!

Pusshejs.

Kommentarer
Postat av: Michelle J

Say Weeho!!

2011-12-16 @ 20:25:35
URL: http://michellejeng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0