Lucia Movie Night 2011

Inatt var jag som sagt på Lucia Movie Night. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta det! Varje år håller SF Bio i en liten Lucia tillställning som heter Lucia Movie Night. Det är natten till Lucia (mellan den 12e och den 13 dec) varje år, och SF öppnar då dörrarna för tre unika hemliga förhandsvisningar på filmer som inte haft premiär i Sverige än. Ibland har dom inte ens haft premiär i världen. Det börjar oftast runt elva/tolv på kvällen och håller på enda till sju/åtta på morgonen och man har ingen aning om vilka filmer som visas innan filmerna börjar.

I år gick vi som sagt i Stockholm på biografen Park. Det var en mysig biograf och det var en massa folk där. Tror dom får in runt 700 personer där inne.

Filmerna i år var 1. New Years Eve. 2. Puss in Boots. 3. En gång i Phuket.
När jag märkte att den första filmen var New Years Eve blev jag överlycklig, då jag sett trailern flera gånger och tänkt "Åh den måste jag se!". Den var jätte mysig!! Mycket bättre än filmen Valentines Day som har samma stuk tycker jag. Den var i alla fall den bästa av filmerna i år tycker jag. En cheezy Paula film helt enkelt.

Puss in Boots
var också bra. Men inte jättebra. Jag älskar animerade filmer så det var inte det, men den var på något sätt lite förutsägbar och och typ lite barnslig. Man blev aldrig riktigt förvånad över vad som hände lixom. Jag vet inte, svårt att förklara.. Men Theo skulle nog älska den! Men jag tycker det är lite konstigt att dom visar animerade filmer när det är åldersgräns 15+ för att gå på Lucia Movie Night. I don't mind för jag gillar som sagt animerade filmer, men man hörde när folk pratade (i toakön osv) att det var många som var missnöjda över det.

Den sista filmen var en svensk film och hette En gång i Phuket. Jag brukar inte gilla svenska filmer alls, men den här var faktiskt lite mysig. Men det var till och med folk som gick hem när dom hörde att det var en svensk film. Vafan, man får ju vara lite open minded om man betalar för att se tre "hemliga" filmer. Det kan ju vara precis vilka filmer som helst egentligen så då tycker jag det är lite töntigt när folk bara går hem när dom inte tror att dom kommer att gilla filmerna. Aja, jag tyckte iaf att det allt som allt var bra filmer i år.

Mitt emellan två av filmerna var det en kille som friade till sin tjej uppe på scenen. han var utklädd till tomten och låtsades att hennes stolsnummer hade vunnit ett pris (personalen på bion var med på det här). Så hon kom upp på scenen, och då började "tomten" klä av sig, så får han micken och säger "Hej Älskling".. Då fattar alla vad han ska göra och alla ställer sig upp och jublar. Så friar han och hon säger Ja. Det var jätte gulligt. Sen visades det en liten trailersnutt som han hade satt ihop om dom två. Så himla fint.

Andra år när jag och Michelle har gått på Lucia Movie Night har det varit:
2006: Deja Vu, The Holiday och The Prestige. Detta var nog det bästa året! Trots att jag slumrade till och missade en hel del av The Prestige.
2007: We own the Night, Juno och Bee Movie. Jag sov nog lite på Bee Movie också men det gjorde inte så mycket, dom andra var jättebra!
2008: Yes Man, Eden Lake och Zack and Miri make a porno. Eden Lake var sämst sämst sämst. Äckligare och hemskare film att visa får man leta efter. Riktigt dåligt! Yes Man var ju rolig iaf.

Idag kommer jag nog inte röra en fena. Jag har sovit tre timmar (nu på morgonen) enda sen natten till måndagen, så ja, jag är lagom trött.

Kommentarer
Postat av: Michelle J

2006 ROCKED! :P

2011-12-16 @ 20:29:58
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Paula

Jaaa verkligen! Det var npg därför vi blev så frälsta på LMN från början.

2011-12-17 @ 02:02:51
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0