So much to see!

Igår jobbade jag med två av mina favvo tjejer i Bondi. Sara och Steph. Jag stängde i den nya affären och Sara stängde i den gamla (det finns två funky femme affärer bredvid varann i Bondi om jag inte har berättat det tidigare). Så efter jag stängt så stod jag kvar och pratade med Sara ett bra tag. Vi båda ska åka hem snart, jag i April till Sverige och hon i Maj till Amsterdam. Vi både tycker att det kommer kännas konstigt men bra att åka hem.

Det känns på nått sätt som rätt beslut. Visst, jag älskar livet här, och Sydney är en tusen gånger roligare stad än Uppsala. Men, allting här känns väldigt temporary. Man har kul, man går till jobbet varje dag, man har det bra, går till stranden osv. Det är ett roligt och nice sätt att leva, och man har kul och får uppleva massa nytt, men mer än så är det inte. Jag känner lixom inte att jag kommer någon vart. Om jag skulle vara här och utbilda mig skulle det vara en annan sak. Då skulle ju detta liv iaf ge mig något för framtiden. Men lixom, att stå på funky femme 5 dagar i veckan, hänga på stranden, festa osv. Vart tar det mig i längden? Ingenstans. Jag skulle kunna stanna här i flera år bara för att det är nice att bo här, men sen när jag kom hem, vart skulle det ha det tagit mig? När jag kom hem så skulle jag få börja om igen. Då skulle det vara som om jag precis gått ut gymnasiet och inte hade nått jobb, fast x antal år senare.

Min tid i Sydney kommer alltid vara ett fint minne. Jag har lärt mig mycket om både mig själv och om världen omkring mig under min tid här. Men jag är fortfarande ung, och det finns så mycket mer jag vill se, och så mycket mer jag vill göra.

Ni behöver inte hurra än, för bara för jag kommer hem i vår så betyder det inte nödvändigtvis att jag stannar i Sverige sen, tyvärr. Om jag ska plugga i höst, eller nästa vår, så gör jag det med stor sannolikhet utomlands.
Jag har dock inte bestämt nått än. Men ja, just beslutet att inte boka om min biljett och faktiskt åka hem i April står jag fast vid. Jag vill lixom vidare.

Sara är världens gulligaste från Amsterdam btw. Hon planerar att resa runt i Europa i sommar och jag sa att hon MÅSTE komma och hälsa på mig i Sverige. Sen kanske vi tar en trip ner till Paris också för att hälsa på en annan jobbarkompis, och en sväng förbi Claire i Marseille och Johanna i Turkiet när man ändå är igång. Älska att ha vänner i olika länder!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0