Sunday

Aloha. Jag och Andrea är båda lediga idag! Kors i taket, det händer aldrig! Vet ni att vi inte ens har vart på stranden en enda gång tillsammans sen jag kom hit! Förutom en dag när jag hade jobbat hela dagen och kom dit på kvällen. Men det räknas inte. Jag menar lixom en hel dag på stranden. Anledningen är att vi inte har lediga dagar tillsammans. Typ någonsin. Jag jobbar typ alltid på söndagar, och det brukar vara Andreas enda lediga dag (då hon har skola eller jobb alla andra dagar). Men nu har hon lov, plus att vi har pratat med vår chef och bett henne ge oss lediga dagar samtidigt. So here we are.

Men eftersom vädret svek oss idag så blev det ingen strand idag. Jag har för en gångs skull sovit ut, sen åkte vi till Bondi Junction, gick runt lite och fikade på ett av mina favorit cafén. Ett organiskt franskt café som jag och Johanna upptäckte när hon var här. Vi beställde kaffe och en brödkorg med deras organiska bröd, så fick man god marmelad till. GOTT var det. Inte ofta vi äter bröd direkt! Plus att det inte var speciellt dyrt alls, kostade runt 4 dollar och vi fick till och med alldelles för mycket bröd! As kalas!


Dagens onyttigheter. Helg lyx!

Sen gick Andrea till gymmet (hon är stolt ny gymkortsinnehavare, jag vill också!) och jag åkte hem. Jag vill också träna, men mina ben gör så jävla ont! Tror jag har nån inflammation i mina benhinnor eller nått. Jag ska försöka pallra mig till doktorn imorgon eftersom det är det + en massa andra grejer som inte står rätt till. Så trots att det kostar 75 dollar (!) att gå till doktorn vore det skönt att veta vad som var felet, och kanske till och med få medicin så allt ont går bort! Är så less på att inte känna mig helt frisk!

Och vet ni en till sak.. Jag fyller år snart!! :D Då ska det firas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0