Update

Hej mina fina! Jag suger på att blogga nuförtiden jag är fullt medveten om det! Om det bara gick att mobilblogga igen! Då skulle det bli uppdatering betydligt oftare!! Men tyvärr. Nu är klockan 06.30, och jag har precis ätit en grapefrukt till frukost. Gott!! Älskar att ha frukt (och mat i allmänhet) hemma.

Det händer inte så mycket nu, annat än att jag jobbar varje dag. Försöker spara pengar till surfcamp osv. Men men. Det funkar :)

Hmm what else kan jag berätta. Vädret växlar en jävla massa nu. Den värsta hettan verkar vara över och nu har det hållt sig mellan 20-29 grader i några dagar typ. Vilket är både bra och dåligt. Dåligt för att jag gillar värmen (kanske inte 42 grader a la bastu värme men still) och då blir man mest sugen att gå till stranden hela tiden. Men det är bra för nu när jag är ute och springer är det typ 10 gånger lättare än när det är en bastu ute! Det har alltså sina för och nackdelar.

Nu på sommaren är det även kryp överallt. Mega gräshoppor i duschen när man vaknar på morgonen, spindlar lika stora som ens handflata lite här och var (jag och Andrea såg en här i Paddington här om dagen, mysigt värre). Så fort man känner nått litet röra sig på en (det kan va typ ett hårstrå eller en tråd från ett klädesplagg som rör en) så hoppar man till och blir livrädd för vad det kan vara. Vilket är bra på sitt sätt för är det en liten svart spindel som kan döda en så märker man ju det i alla fall. Haha. Men Sydney har relativt få farliga spindlar och djur om man jämför med längra upp i landet, där det är varmare och lite mer tropiskt. Och tack och lov för det! Jag vet inte om jag skulle klara av mer!

Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning. Så jag inte blir sen till jobbet . . igen. Oops. Haha. Jag jobbar i Mosman idag med Jenny. Vi har aldrig jobbat samtidigt förut så det blir nog kul.

Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0