Helg.

Igår låg jag och Andrea mest och slappade hela dagen. Sen tog vi våra rumpor ut i friska (varma) luften och promenerade genom Centennial Park till Bondi Junction för att handla mat.


Vid sextiden stod räkor med aioli, bruchetta, sparris, ost, kronärtskockor och lit sånt gott framdukat på bordet. Sen knackade det på dörren här hos oss och så kom Mia och Jenny med dessert. Vi åt länge och det var supergott! Sen promenerade vi, mätta och glada, till Paddington Inn där vi tog oss varsin drink på deras bakgård. Sen var vi trötta så då bestämde vi att det var läggdags, så gick vi hem.

Idag var det en skateboard tävling i Bondi. En sån där cool med stora uppbyggda läktare, jublande publik och en massa skateboard proffs. Sånt där man kan se på tv typ. Så Bondi var smockfullt som vanligt. I affären var det dock ganska dött hela dagen. Men det kan också vara skönt ibland. På lunchrasten satte jag mig i skuggan vid stranden med min sallad och lyssnade på musik och läste Vouge. Det var skönt! Imorrn blir det jobb på samma vis, men jag gillar att jobba i Bondi så då känns det inte super jobbigt att jobba hela helgen.

Jag har blivit hemskt dålig på att ta bilder och jag lovar att försöka bättra mig. Har blivit mest kassa mobilbilder på senaste. Men jag misstänker att Andrea lägger upp några bilder från igår inom kort. Hennes kamera är mycket bättre så ibland orkar jag inte ens försöka, typ.

Puss på er.


Kommentarer
Postat av: Andrea

Din länk funkar inte!

2011-02-19 @ 21:12:12
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

Fixat :)

2011-02-19 @ 22:59:20
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Michelleeeen

Madre Mia va gott!

2011-02-21 @ 00:28:01
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Paula

Hoho det var det! :D

2011-02-21 @ 01:06:25
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0