Dans på rosor?

I'm sorry to say at jag har noll blogglust eller bloggork just nu. Sen funkar det inte att blogga från mobilen heller, vilket gör det ännu svårare, då jag inte spenderar så mycket tid framför datorn. Nu jobbar jag mest. Vill jobba ihop en massa pengar dessa kommande veckor och sen resa/göra nått kul! Så framöver kommer jag nog inte ha så många roliga äventyr att berätta om annat än "Idag var jag på jobbet" och "Andrea är jobbig" typ.. Kul va?

Min hosta vill inte ge sig. Får host attacker hela tiden. Hur Fan blir man av med en jävla hosta!? Min hostmedicin för 15 dollar (100 kr för er som undrade) funkade ju inte ett piss heller. Bajs. Jag är så jävla sugen på att börja träna!!!! Träna as in springa på coastal walk, men den här hostan går ju inte bort nån gång. Så fort jag utför minsta fysiska ansträngning som att gå upp för trappor, gå lite snabbare till bussen osv. så kommer det en hostattack som typ aldrig slutar. Så jävla irreterande! Kunderna lämnar typ affären på jobbet för att dom blir rädda för att jag ska smitta dom med nån dödlig sjukdom eller nått. Inte kul.

Förövrigt jobbar jag resten av veckan. Förutom torsdag och då jävlar ska jag ligga i sängen hela dagen och inte göra något annat än att dricka te kopp efter te kopp och googla huskurer mot hosta & förkylning.

Blä. Är inne i en skit period. Men jag visste att det skulle bli såhär när Johanna åkte. Eftersom jag var ledigt lite mer så ligger inte inkomsten på topp dessa kommande 2 veckor. Så jag pretty much lever på nudlar och havregryn och jobbar varje dag. Men men. Livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor.. Eller..?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0