Hosta

Hello. Jag är fortfarande mega förkyld och min hosta börjar låta hemsk! Ush. Ska nog gå och köpa hostmedicin idag! Andrea är tillbaka och det märks. Allting är back to normal. Med andra ord syskonbråket är igång igen. Varför tycker man att det är en bra idé att bo med sin syster? ... Okej, vi har mysiga stunder tillsammans också, och det är ju skönt att bo med varandra eftersom vi känner varandra så himla bra.. Men IBLAND vill man bara rip eachothers heads off.... Just nu är one of those moments ifall ni undrade.


Hehe det bästa med syskonbråk är ju att dom går över lika snabbt som dom börjar...
Jag hinner tyvärr inte lägga upp mer bilder från när Johanna var här nu, för jag måste fixa mig och åka till jobbet om typ 10 minuter. Och med denna dator/detta internet tar det inte ens i närheten av 10 minuter att lägga upp lite bilder. Segast ever!

Igår efter jobbet var vi iaf hos Claire och Alan som hade en liten fest för att Alan fyller år i helgen. Varken jag eller Andrea var in the mood eftersom hon var jetlaged och jag är sjuk, men vi ville hinna träffa dom innan dom åker på Onsdag. Då ska dom åka och travel och sen flyttar dom ifrån Australien.

Nu ska jag hosta lite till och sen sminka mig. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0