Johanna visiting.

Hello!!

Jag vet att updateringen har sugit de senaste dagarna. Men nu när Johanna är här så tar jag mig inte direkt tid att sitta framför datorn. Vi försöker istället göra så mycket roligt som möjligt tilllsamans om dagarna, medans vi kan lixom.

I onsdags gick vi runt i affärer lite i Westfield i Bondi Junction, och sen gick vi ut och åt. Mysigt mysigt!
I torsdags var vi på moonlight cinema på kvällen och såg Inception (båda av oss var retarded och hade inte sett den än haha.). Det var jätte mysigt att gå på bio utomhus, men när solen gick ner blev det lite kyligt och fladdermössen  var jobbiga och lät ganska mycket. Sen såg jag ännu en mega spindel. Ush. Nackdelen med Australien är definitivt alla äckliga kryp!
På nyårsafton (igår) var jag ledig! Woho. Vi vaknade sent, åt god fruktsallad till frukost, och sen åkte vi in till stan för lite last minute dress-shopping inför kvällen. Vi både hittade fina klänningar, sen åkte vi hem, fixade oss, sen bar det av mot seaforth. Vi skulle på ett stort house party med utsikt över skyskraporna och alla fyrverkerier. Det var jätte kul! Vi minglade. Vi dansade (!). Vi såg Grymma fyrverkerier! Och hade ett allmänt bra slut på 2010/början på 2011. Vi kom hem när solen gått upp och sov till klockan 2 idag! Då bar det av mot Bondi Beach där vi badade och solade i några timmar, åt middag och nu har vi precis kommit hem igen. Nu ska jag duscha och sen ska vi nog kolla på film!

Puss! Jag lovar er bilder och bättre uppdatering inom en snar framtid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0