Party in Paddo

Gårdagen bjöd på jobb, två livs levande älvor som kom och hälsade på (mer om det sen), och utgång i Paddington på kvällen. Jag mötte upp Steph och co. vid Paddington Arms hotel där det blev en snabb drink, sen drog vi vidare till Paddington Inn, där det var mer folk och bättre atmosfär. Men sen ville vi dansa så då rörde vi oss mot Fringe bar. Vi dansade och dansade och dansade i flera timmar, tills benen inte orkade mer. Då var det en 1 minuts busstur hem för min del. Jätte skönt att ha så nära!


Jess, Karis, Stephanie och Philip.


Jag, Karis och Jess promenerandes till the Fringe.


@Fringe bar. (Jag vet jag ser cp ut.)
 
Jag blev väckt imorse av en fin syster kommandes med god nyköpt frukost. Surdegsbröd, lycheefrukter och juice! Mums! Så det blev avokado och körbärsttomats macka och philadelphia och sylt macka till frukost! Lyx! (Till skillnad från den vanliga glamourösa havregrynsgröten)

Idag är jag ledig - så jävla skönt efter gårdagens 10 timmars pass! Så det blir självklart stranden. Åh! Det absolut bästa jag vet är att simma och hoppa i dom stora vågorna. Bästa känslan i världen. Jag vill inte flytta ifrån de fina stränderna här! Att inte bara kunna åka till stranden när man vill. Vad är det för liv? Haha. Får se till att fortsätta leva så i framtiden! Nära havet ska jag bo!!
Just nu snurrar det i huvudet med framtidsplaner.. Är lagom confused!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Äntligen lite bilder på dig i din blogg! Ser kul ut, måste göras om på lovet!!!

2011-01-30 @ 02:53:33
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0