Tamarama

Min söndag har spenderats på Tamarama beach. Jag tog bussen till Bronte och sen promenerade jag till Tama. Det är alltid lite mindre folk där än på Bronte och Bondi Beach, och också färre turister=skönt.
Vågorna var mega stora som vanligt men jag har lärt mig handskas med det. Tycker typ att det är roligare ju större dom är nu. Jag simmade en ganska bra bit ut, typ enda till surfarna och dök under vågorna och simmade. Så himla skönt, plus att det var mindre folk där ute. Man får nämligen bara bada mellan två flaggor pga. farliga undervattensströmmar på resten av stranden, och det är inte ett så stort område, så alla står och trängs och krockar i varandra. Därför var det skönt att simma ifrån alla skrikade tjejer och barn lite. Det var jag, surfarna och biffiga killar längre ut, haha.


Stranden till vänster är Bronte beach. Den lilla stranden i mitten är Tamarama beach, och den till höger är Bondi beach. Och ni som inte förstått vad jag pratar om för coastal walk hela tiden så är det som en promenad väg som går mellan stränderna uppe på klipporna. Man ser början av den lite, den vita vägen mellan Bronte och Tama. Ser ni? Sen fortsätter den ju ända till Bondi. Och skulle man vilja gå åt andra hållet så fortsätter den ända till Coogee Beach. Men det har jag inte prövat än. Kanske imorgon, eller i övermorgon? För då är jag också leedig! ♥

När jag kom hem så blev den tonfisk sallad och en liten oplanerad tupplur. Börjar märka av bakis tröttheten lite hehe. Sover nog tidigt ikväll och går upp tidigt och springer imorgon bitti! Sounds like a plan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0