Finally I can see you crystal clear.

Hej hopp. Michelle var här och det var as mysigt! Vi åt omelett och drack te och pratade. Jag älskar att vi förstår varandra så bra. Underbart. Jag älskar min bästis!

Rubriken på inlägget verkar vara mitt livs tema at the moment. Dels för att jag älskar låten och både lyssnar sönder den och sjunger sönder den hela tiden. Dels för att just det citatet passar in på så mycket i mitt liv just nu. Jag tycker det är så himla skönt att växa upp och mogna lite. Vilket kanske låter hur töntigt som helst, men att börja inse saker som man aldrig insett förut. Som man bara accepterat och inte riktigt tänkt på. Jag har börjat inse hur vissa människor, som stått mig väldigt nära, egentligen behandlar mig, och alltid har gjort, och hur ovärt det är att faktiskt hålla kvar vid sånna människor. Att äntligen se hur dom är, och alltid har varit och bara sluta acceptera det, och sluta ta en massa skit från dessa människor. Och inse att bara för att man alltid accepterat hur dom är, behöver man inte fortsätta göra det.
Jag tycker som sagt det är skönt att ha mognat lite och faktiskt tänka i dessa banor istället för att bara låta dom walk all over you. Livet är för kort för att acceptera sånt.

Man ska bara ha människor i sitt liv som ger en 100% positiv energi. Gör dom inte det, och tex. bara tar energi från en, utan att man får någonting tillbaka, så är det faktiskt ingenting att ha. Hur ont det än gör att inse.


Folk som bryr sig om en på riktigt är guld värda. Så om ni har några sånna i erat liv, håll hårt i dom! Det ska jag göra! ♥


Kommentarer
Postat av: Guess whoooo!!

SANT! ;)

2011-07-04 @ 21:53:48
URL: http://michellejeng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0