Jobb och töntserier

Aloha. Jag har jobbat de senaste två dagarna och sen vart död efter jobbet därmed dålig update. Ni vet, när det är de första jobbdagarna på ett tag så är man alltid lite extra trött. Igår spenderade jag kvällen med att titta på serier tills jag deckade run 10. Sen var det upp kl. 5 och iväg till workie workie igen.

Har börjat titta på två as töntiga serier som jag nästan skäms lite över att erkänna. Det började med att jag hade jätte tråkigt en dag och inte hade lust att titta på film, utan på serier. Och eftersom att jag redan har sett klart säsongerna av serierna jag faktiskt följer så var jag tvungen att hitta nån ny. Så jag kollade runt lite, laddade ner nått avsnitt och såg vad jag fastnade för. Såklart var det de två töntigaste.

Första serien heter Hellcats och handlar om cheerleading(piinsamt). Det känns lite One Tree Hill(fast sämre) möter 90210 möter Bring it on (filmen). Fin analys jag vet. Lite väl töntigt ibland men underhållande när man har tråkigt. Plus att alla har så fina kroppar så man blir inspirerad att träna, speciellt huvudpersonen(den blonda till vänster)! Haha alltid nått.


Den andra är ännu pinsammare. Fast har inte riktigt fastnat för den utan såg bara några avsnitt. Nämligen Audrina (från the hills) egna show. Och herregud vad den är töntig och pinsam, men som vanligt så har jag så jävla lätt att fastna.

Är lite frustrerad över det sugiga vädret vi har!! Det resulterar i sämre humör och latare dagar. För vem vill gå ut i storm, regn, blåst och grått mulet bajsväder?
Laterz♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0