Blogg.se's fel?

Hej! Det funkar fortfarande inte att ladda upp New York bilder, och det visar sig att det varken är datorn eller webbläsaren eller internetanslutningen som är problemet. Jag har nämligen provat på två olika datorer nu. Med tre olika webbläsare. Och internet funkar ju obviously eftersom alla andra sidor funkar utan problem. Det är inte bilderna som är problemet heller eftersom det funkade fine att ladda upp bilder som var från samma tidpunkt och lika stort format (new york bilderna som det faktiskt gick att ladda upp) som dom som nu inte går att ladda upp. Så nu har jag mailat blogg.se och hoppas på att dom kan hjälpa mig! För det här är sjukt irreterande!!

Hur som helst så skiner solen men tyvärr kan jag inte ligga på en brygga och steka tills solnedgången, för jag ska jobba. Men det är jag inte så ledsen för! Jobba behövs just nu! Så nu ska jag duscha och göra mig i ordning.

Imorn har jag och Michelle spännande planer! Men vad vi ska göra berättar jag inte förän efter. Då ber jag ännu mer till blogg.se-gudarna att det ska funka att ladda upp bilder!! Time will tell..

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0