Grillfest i Bälinge!!

Hej! Gårdagen vart jätte bra! Jag hängde med Maria och Sara ett tag, som båda två införskaffade sig en iPhone, medan jag mest stod och pratade om att iPhone var töntigt osv. Haha försäljningskillarna tog det typ personligt och stod och berättade om och om igen hur bra iPhone, iPad, iWhatever var.. Jag ba yeah yeah. Sure jag tror att dom säkert är bra, men det jag tycker är töntigt är att det är lixom en trend, man Måste ha en iPhone typ, annars är man inge cool. Och hur alla känner press på att de måste köpa en. Sjukt töntigt enligt mig! Jag nöjer mig med min telefon sålänge. Och skulle jag köpa en ny telefon skulle det inte vara en iPhone. Dels för att det är touch - jag gillar knappar. Dels för att de verkar gå sönder så lätt, och jag är expert på att tappa min mobil i marken. Den jag har nu är en riktig survivor. Den får en fet smäll sådär varje vecka. Ibland flera gånger i veckan. Och den funkar fortfarande precis som den ska!!

Aja, enough babbel om sånt. Vid fem tiden så mötte jag upp Madde. Vi gick och handlade lite, sen åkte vi till henne. Där fixade vi oss lite, gjorde fina grönsaksspett, och kycklingspett för maddes del, och sedan tog vi oss till Bälinge där det var grillparty hemma hos Desirée och Adam. En mycket rolig kväll med trevliga människor, grillning, kubb, DANS och allmänt underbar stämning. Nästa fredag kör vi igen! Woho!
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig :(, men jag lovar att bättra mig på den fronten!

Just nu sitter jag och redigerar NY bilder från 4e dagen. Det tar en jävla tid! 4e dagen så togs det 824 bilder från min kamera, så jag har en del att kolla igenom, rensa och redigera!! Patience darlings!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0