Friday

Godmorgon! Jag vaknade för nån timme sen och hitills har jag hunnit snooza, vinka hejdå till Andrea (som öppnar på jobbet idag) få i mig frukost och.. sätta på datorn typ.  Min frukost var havregrynsgröt med sojamjölk och "cereal topping" på. Som är en blandning av frön, nötter, gojibär och blåbär som jag köpte igår. Det var mumsigt. All organic också! Bra bra.

Snart ska jag ta tag i mig själv och tvätta. Det behövs verkligen. Jag och Andrea har blivit lite lata på den fronten! Efter det så ska jag göra mig i ordning och sen åka till jobbet. Jobbar med Andrea idag så jag stänger alltså. Sen vet jag inte vad kvällen bjuder på.. Vi får se!

Det är grått och tråkigt väder här idag. Tråkigt. Fast faktiskt så saknar jag lite att kunna dra på sig en kofta, så det kan man ju nu! Shit vad upp och ner allting kommer vara för mig när jag kommer hem. Här har allt höstmode börjat komma in i affärerna, vilket känns fullt naturligt eftersom det börjar bli just höst här. Sen när jag kommer hem så ska jag helt plötsligt ta fram sommarkläderna igen!


En sak är säker iaf. Och det är att jag b e h ö v e r NYA KLÄDER! Fy vad allt jag äger är fult!

ph: oraclefox


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0