Jewelmint


http://jmnt.me/ePET5z

Jag har blivit medlem på Kate Bosworths nya smyckes sida. Dom har finfina smycken som inte alls är för dyra, om man blir medlem. Medlemskapet kostar $29.99 i månaden, och om man då skulle betala det i månaden, får man ett smycke (som man själv väljer), style tips, weekly trend reports m.m. Man får ta en style quiz där dom ser vilken stil man har och vilka typ av smycken man gillar, så rekommenderar dom fina smycken till en varje månad. Och allt är fraktfritt! Super bra ju! Men vill man inte betala så går det hur bra som helst att skippa det, och inte få hem nått smycke. Utan kanske bara gå in och kolla runt på sidan för inspiration varje månad.

Man betalar alltså inget om man inte vill. Om man vill handla ett smycke så kostar det $29.99 (ca 190 kr) och då betalar man alltså för medlemskapet också. Om man inte vill köpa något smycke, så kostar det ingenting.
Jag kanske förklarar konstigt men klicka er in på länken ovan och kolla! Ja rådiggar konceptet so far! Och dom har mycket fina smycken! Och det är väldigt billigt för att vara designer smycken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0