Kortare jobbpass

Godmorgon. Jag vet, vart har mitt flitiga bloggande tagit vägen. Som bortblåst ju! Nej men jag skulle vilja säga att det beror på brist på ork att skriva, och brist på något vettigt att skriva. Och vem vill läsa ovettiga saker?

Dom har förskortat jobbpassen på jobbet, så nu har affärerna öppet mycket kortare. Tror det mest är för att det går dåligt, det börjar bli vinter, färre kunder osv. Det suger för oss i alla fall för nu får jag ihop mycket mindre timmar på en vecka. Förut fick jag ihop mellan 30-40 timmar per vecka. Den här veckan jobbar jag fem dagar och får bara hop 23.5 timmar!! Sjukt lite! Som idag exempelvis jobbar jag 10-14. 4 TIMMAR! Hur ovärt? Aja, bättre än inget är det. Plus att jag ska säga upp mig om ca 3 veckor, så det gööör inget.

Det börjar bli dags för Andrea att hitta ny lägenhet, och vi ska vell även flytta snart. Hur ska detta gå, när vi är experter på att ta tag i saker i sista minuten.. Ja ni.. det återstår att se.

Förövrigt vill jag skjuta papegojorna utanför mitt fönster just nu! Ska försöka filma och lägga upp filmen så att jag kan visa hur dryga dom är!

Puss!

YES, bara därför så slutade dom låta! Sköööööönt!

Kommentarer
Postat av: Michelleeeen

JAG VILL läsa ovettiga saker!! Bara de e om dig :D

2011-03-08 @ 23:42:33
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Nea

Paula! Jag har börjat blogga, även om designen inte är så bra så har jag iaf börjat!



Saknar dig :D

2011-03-09 @ 10:12:41
URL: http://linneaulrica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0